Amintiri

Ce frumos e când ai amintiri!

O dovedeşte Lulu Cremeneanu, care a făcut un blog pentru fostul radio Sonvest. Merită vizitat. Cu ocazia asta mi-am adus aminte cum era Lulu cu plete, Adi Pascaru muuuuuuuuuult mai tânăr 🙂 , Geo Sav subţirel şi zâmbitor, Moni Rusu cea de dinainte de Televiziunea Transilvania. Acele vremuri aveau romantismul lor inegalabil.

Apropo, ceva din sediul de pe deal am prins şi eu, după ce Sonvest s-a transformat în Naţional FM. Mai mult, o dată chiar am aspirat pe acolo. La propriu, cu un aspirator. 😉

P.S. Am aflat de blogul Sonvestului de pe blogul lui Mihai, şi el trecut prin şcoala primului post privat de radio din Oradea.

Adilabos

Când eşti pus să-ţi povesteşti viaţa, parcă nici nu ştii ce să alegi să spui. S-au întâmplat atâtea în anii pe care i-ai trăit încât totul ţi se pare important şi te temi să nu rămână ceva pe dinafară. Alţii, din contră, cred că nu au făcut mare lucru şi nu prea au habar ce să le spună celor care ar vrea să audă ceva despre ei. Mie-mi place să cred că fac parte din prima categorie. Mi s-au întâmplat multe. Frumoase sau urâte, dar niciodată nu le-am regretat. Le-am luat pur şi simplu aşa cum s-au întâmplat.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.