Duminică seara

In urmă cu câteva zile, nu multe, „Furia albă”, alias Opel-ul personal, a împlinit patru ani de când mă transportă de colo colo.

Oleeeee!!!! Spania a câştigat campionatul european de fotbal. În sfârşit, a câştigat o echipă care a jucat fotbal şi a făcut-o bine… Nu ca Grecia, acum 4 ani. Problema mea este la ce o să mai uit seara la tv? Cel puţin până în 8 august, când începe Olimpiada…

După ora 12, pe drum spre Oradea, am ascultat piese una şi una la Info Pro: „Love of my life” – Queen, „Hold the line” – Toto, „Hotel California” – Eagles. Toate la emisiunea lui Cristi Tabără. Ştiţi ce mişto se conduce pe muzica asta? Ar fi excelent dacă şi drumul ar fi lipsit de gropi şi denivelări….Dar nu e!

Niciodată să nu refuzaţi o femeie superbă, inteligentă, care vă înţelege, ţine la voi, extraordinară din toate punctele de vedere, vă invită să mergeţi cu ea la un bal. Veţi regreta amarnic!!! 🙁 V-o spune Stan Păţitu’… (dezvolt asta altădată)

Saitul TTV – www.tvtransilvania.ro – a împlinit şi el 1500 de ştiri. Materialul care a primit acest număr a fost cel referitor la dizolvarea PSD Bihor.

Cam astea mi-erau câteva dintre gândurile de duminică seara, când, la vreo 20 de grade afară 😉 şi singur pe drum – vorba cântecului -, reveneam la Oradea după două zile de relax acasă. De aceea nu aveam nicio treabă. Luni, din nou la lucru…

Fără categorie

3 Comments

  1. apoi depinde de bal. ca daca e ca-n vorba aia ori la bal ori la spital atunci nu e bine…crede-ma…
    sau la bal mascat? dupa 10 beri te trezesti in pat cu alta poama rara….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.