Alegeri condimentate cu mici, carne de pui şi mujdei bestial

A trecut încă o zi de alegeri. Nici nu mai ştiu a câta e şi pe care mi-o petrec în televiziune. A mers totul aproape ok. Aproape…că ne-au făcut figura cei de la Electrica, după ce a căzut alimentarea cu curent la releu şi nu am putut difuza talk-show-ul de la 17:30.

În rest, a mers strună. Totul cu 4 reporteri, dintre care unul demisionar, un monteur 🙁 , o singură prezentatoare şi – aici a fost ok – 7 cameramani, adică toţi pe care ii are televiziunea.

Recunosc, a fost obositor, dar a circulat adrenalina, mai ales la jurnal, aşa că până la urmă, a fost bine. Ce m-a uimit oarecum afluxul de vizitatori pe care l-a avut azi saitul televiziunii. După cum îmi zicea Alex, pe parcursul întregii zile 807 persoane au accesat www.tvtransilvania.ro Evident, ca să voteze. Interesant este că până pe la ora 16, în sondaj conducea Ilie Bolojan, cu peste 120 de voturi. Dintr-o dată, pe parcursul a doar câteva minute, scorul Rozaliei Biro a sarit de la 30-40 la 400 de voturi. A intrat în funcţiune, sunt sigur, morişca susţinătorilor candidatei UDMR.

Oricum, numărul mare de accesări reprezintă o realizare pentru un sait al unei televiziuni locale pentru care s-a făcut promo doar în ziua votării. Sper ca în perioada următoare saitul să devină mai cunoscut, mai interactiv. Şi televiziunea mai urmărită, că doar şi eu muncesc acolo 🙂 .

Dar cel mai mult mi-a plăcut puiul la grătar, făcut în curtea televiziunii, şi mujdeiul bestial făcut de Kappa. Să tot mănâncil!!!!!!!!

Şi cum modestia e arma prostului – câteodată, doar – mă voi lăuda puţin, cu genericul pe care l-am realizat – all by myself – pentru „Ziua Aleşilor”. Poate îl va vedea cineva şi va decide că merită să dea nişte bani pentru un promo ca lumea sau pentru un spot deştept. Că pentru tv am fost bunul samaritean… 🙁

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=EDfAYi14uBw]

UPDATE: Chiar dacă votarea oficială s-a încheiat de patru ore, pe saitul TTV internauţii continuă să voteze. La ora 1, Rozalia Biro avea 869 de voturi, Ilie Bolojan 243, iar Mihai Groza – 63. În total, cu ceilalţi candidaţi, s-au înregistrat 1240 de votări. Adică, 1240 de vizitatori. E bine! Să vedem câţi vor fi până luni la ora 12 când vom scoate sondajul.

Fără categorie

3 Comments

  1. adi, partea nasoala e ca aici lumea prefera sa dea bani PUTINI pentru un spot ca lumea sau un promo destept. sau, daca nu se paote sa fioe destept, e bun si prost doar sa nu coste. m-am acrit de cei care spun „aici traiesti, nu? tre’ să faci cum se face aici”. motiv pentru care lucrez atat de rar la capitolul pomenit de tine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.