Locomotiva

Ştiţi cum arată o locomotivă? Nu, nu una de aia din Depoul Oradea, mirosind a motorină şi învechită de sutele de mii de kilometri parcurşi prin ţară. Eu vorbesc de o locomotivă care trage după ea un TGV (train de grand vitesse). Modernă, cu mii de cai putere sub îmbrăcămintea de oţel, capabilă să tragă vagoanele cu peste 200 de kilometri la oră.

Vedeţi o oarecare asemănare cu un candidat pentru Primăria Oradea, ieşit învingător din primul tur? A tras după el o întreagă filială a unui partid perdant la nivel naţional şi afectat de o guvernare dezastruoasă. A reuşi de unul singur să aducă în fruntea Consiliului Judeţean un coleg de partid şi să recupereze de la democraţi un municipiu considerat fief portocaliu.

Acum nu-i rămâne decât să fie omul pe care l-au votat orădenii şi, prin intermediul colegilor săi din judeţ, l-au votat şi bihorenii. Că dacă nu se ţine de treabă, îi bai. Oamenii au avut multă încredere în el. Ar fi păcat să le-o înşele.

P.S. Din ciclul „Modestia e o calitate, dar prost e cel care nu se promovează” sau „Dacă voi nu mă lăudaţi, mă laud singur” 😉 , am mai pregătit un generic făcut de subsemnatul în urmă cu ceva timp pentru o serie de emisiuni difuzate de Televiziunea Transilvania.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=xfhi8Kpcurw]

Fără categorie

1 Comment

  1. bine, bine, da drumul Oradea Deva cand va fi reparat . ca de 4 ani aud de la C. Popa ca-l renoveaza si degeaba. S-au alte drumuri de prin judet. Chiar suntem toti prosti……

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.