Să-i facem de râs! Cu orice preţ?

La cât ne-au batjocorit fraţii noştri întru latinitate – şi aici mă refer la conaţionalii celor pe care Mutu i-a iertat, ratând un 11 metri – ar merita ca fiecare „peninsular” cu gura mare să-şi ia şutul regulamentar în partea dorsală. Dar nu degeaba, ci cu un motiv, şi acela suficient de… decent 🙂 încât să permită tragerea de urechi în public a nesimţitului.

Însă, a prezenta cu mare tam-tam, în faţa presei, un italian care a venit la Oradea să se barbierească cu un aparat de câteva sute de lei pe care l-a furat dintr-un magazin, mi se pare o exagerare penibilă, fără noimă. Evident, cei care au decis să-l bage în faţa camerelor video şi să-l prezinte ca pe un mare infractor şi reprezentant de frunte al lumii interlope italiene au acţionat în virtutea principiului universal „Ba pe-a mă-tii!” Carevasăzică, au şi italienii jegurile lor, nu? Nu numai nişte pârliţi de români fură, ci şi macaronarii!!! Nu?

Jenantă situaţie! Nu cred că trebuie să-i demonstrezi cuiva că e prost pentru a te da tu deştept!

Şi dacă tot nu i-am putut bate la fotbal 😉 , atunci să nu ne răzbunăm pe mizeriile pe care ni le fac ei, dând de mâncare presei un caz cu un ciorditor de rahat. Mai bine le prindem mafioţii care fac afaceri de miliarde pe la noi şi să le cerem ambasadelor noastre să-i protejeze pe românii cinstiţi din peninsulă, luaţi la ochi de extremişti.

Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.