Cum naiba?

Cum naiba să fii optimist şi vesel când în fiecare zi realizezi cum te înconjoară prostia, blazarea şi şmecheria? Când deschizi un sait de ştiri şi prima informaţie care îţi sare în ochi este despre o nouă scumpire a petrolului – apropo, şeful de la Gazprom, tăticul petrolului şi gazului ruseşti, zice pe şleau că preţul ţiţeiului va ajunge la 250 de dolari pe baril; nici nu vreau să-mi închipui cât 70-80 de mii de lei va fi litru de benzină.

Cum să priveşti viitorul în faţă – asta o poate zice Jean Luc Picard în Star Trek, nu noi – când multe din ce auzi te fac să-ţi fie silă de lumea de lângă tine? Când Becali prinde din nou glas şi, iertat de toate pedepsele, anunţă că face curăţenie în fotbal 😉 Când oamenii stau cu orele şi cu sutele la RAR după ce au trecut prima dată pe la Finanţe pentru că legea e atât de prost făcută încât nu le-a spus clar ce trebuie să facă pentru a-şi recupera taxa de primă înmatriculare.

Cum să crezi că în ţara asta se poate întâmpla ceva frumos (culmea, se întâmplă, dar se aplică cenzura lui „tot ce e bun nu e o ştire”) când sîntem cunoscuţi afară prin fetiţa de 11 ani însărcinată, când ziarele sînt pline de ţâţe şi cururi dezvelite şi aruncate pe prima pagină, CÂND POLITICIENII – alăturarea cu afirmaţia de mai înainte nu e întâmplătoare – REINVENTEAZĂ CENZURA ŞI STABILESC CE AVEM VOIE SĂ ZICEM ŞI CE NU.

Când, nu pot să n-o zic, că mă calcă de mult pe nervi, unii ospătari de la „Transilvania” te tratează ca pe o zdreanţă – nu, nu e o figură de stil, sa-i vedeţi figura „lu’ tanti aia brunetă şi cu gura mare” 🙁 (pfuuuu, mi-am amintit de nesimţirea unora şi promit că dezvolt subiectul).

Mi s-ar putea reproşa că eu sînt cel care a zis că viaţa e frumoasă şi merită trăită. Mda, dar după ce am zis asta, am deschis portofelul 🙁

Noroc că nu doar asta contează!

Fără categorie

4 Comments

  1. o sa ne luam bicicleta. e o idee mai veche de-a mea!!!!! mergi la oradea cam in 4 sau 5 ore.
    sau un cal. da unde il tii??? trebuie sa va construiti grajd la bloc la subsol.
    iar cu cenzura oricum exista dar aplicata de sefii de trusturi de presa . asa ca nimic nou.

  2. apropo… unde se poate cere licenta de batut politicieni… am cativa in vizor si le-as dat o batuta… si binenteles cativa petrolisti si treba va merge bine.

  3. 🙂 nu-ţi trebuie licenţă să baţi nişte politicieni care, oricum, şi-o cer singuri. eventual, ia-ţi câţiva tovarăşi şi aşezaţi-vă la rând…mai sînt câteva sute de mii care vor să îi ardă pe idioţi

  4. trebuie sa ai pile la restaurant ca sa fii servit ca lumea.pupezele de acolo se fastacesc toata ziua k fetitzele dupa organu d reproducere…se cred probabil tare studiate si mari vedete, k doar l-au servit pe vio s’poi au fitze…asta imi aduce aminte de un oarecare portar de la un liceu din beius „maaa…io stiu cel mai bine k toata viata am lucrat in invatamant”:)) Numa bine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.