Szia, Eda! Bine ai revenit! Păcat că nu la noi…

Când ţi-e dragă o meserie, greu te desparţi de ea. Chiar atunci când alegi altceva, nu o faci pentru mult timp. Ca un râu te întorci în matca ta, acolo unde ţi-e bine, pe unde ştii să „curgi”.

Edina Szomoru s-a întors la matca ei. În presă, acolo unde îi şade cel mai bine. 😉 Doar că nu s-a întors în televiziunea pe care a ales-o în urmă cu 4 ani, ci în cea pe care a părăsit-o atunci, la TVS. Jurnalul în limba maghiară îşi va schimba, sînt sigur, faţa fadă după sosirea ei.

N-a putut să stea prea mult timp departe de tumultul presei. Are în ea virusul pe care îl au toţi cei care iubesc această meserie… E incurabilă, la fel ca puţinii jurnalişti rămaşi în marea de ignoranţă care a cuprins profesia noastră…

Bine ai revenit, Eda! Păcat că nu la TTV (remember Hirado)… Să ai baftă în tot ce faci, chiar dacă esti la TVS 😉 Glumesc, te-ai prins…

Pe lângă prieten – aloha, Cristi 🙂 – Edina are şi blog. E în maghiară şi am înţeles doar cuvintele tipice acestei limbi, gen: Budapesten, Al Di Meola, Tahiti, Adevărul, Grădina de vară Oradea şi blogger 😀 . Are şi emoticoanele care înseninează faţa unui blog şi tot felul de cuvinte pe care dacă le-aş pronunţa SIGUR MI-AŞ RUPE LIMBA.

Dar promit că, încet, încet, cu ajutorul unei profesoare pe care sigur o voi găsi, voi învăţa limba vecinilor de dincolo de Borş şi să vezi atunci ce comentarii bag pe blogul Edinei.

Fără categorie

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.