Biblioteca dintre navetele cu bere

Bună să vă fie inima şi plin paharu’! 😉

De ce vă întrebaţi ce-i cu salutul ăsta? Păi…staţi de vorbă cu un om de cultură. Hehehe! Tocmai ce vin de la…ăăăă…bibliotecă. Parol d’honneur! Să moară duşmanii mei de nu! Ce? Ce-am citit acolo? Ooooo, păi…multe. Etichete mai ales! 😀 Unele a dracu’ de mic scrise, altele cu tot felul de desene.”Bere” şi”vodcă” sînt neologismele (ce fain am zis-o) pe care le mai ţin minte.

Pfuuu, ce durere de cap îţi provoacă lectura!… Cum adică, cum e aia să citeşti etichete la bibliotecă? Poftim exemplificare!

Fotografia îi aparţine lui Doru Stoica şi face parte dintr-o serie de fotografii excelente găzduite de saitul Foto-Magazin – de care am aflat şi eu destul de tîrziu (via Rolland, dar mai bine mai târziu decât niciodată). Credeţi-mă, merită văzute.

Fără categorie

2 Comments

  1. Din peisaj lipseste:gradinita,scoala si biserica,pt. ca in ziua de azi ne putem astepta la multe si nu ne mai mira nimic din tot ceea ce se intampla.Pozele sunt f. frumoase dar poza cu lazile strica tot peisajul.Fara suparare vreau sa te intreb ceva,! dupa atata lectura ai retinut tot ceea ce ai citit?(am glumit ok?).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.