Ultimul stinge lumina

Când e să se ducă naibii un lucru, apoi totul trebuie făcut cu simţ de răspundere. Dacă se distruge ceva, măcar să se distrugă matematic, să se poată lăuda autorul/autorii că au dus lucrul la bun sfârşit.

După un cameraman, un reporter, un producător, azi şi-au mai dat demisia doi oameni vechi ai TTV-ului. Nu trebuie acuzaţi şi făcuţi şobolani care părăsesc corabia. Sînt nişte oameni care s-au săturat.

Flavius Bunoiu, tipul după care femeile erau topite pe când apărea pe sticlă 🙂 şi nu numai,  a dat frigul din studio pe căldura de acasă… momentan. Motivele demisiei o să le spună el, când o să creadă de cuviinţă.

Vlad Sturz n-a avut posibilitatea să renunţe singur la locul de muncă. Când a mers cu cererea de mărire de salariu – apropo, acelaşi ca acum 2 ani – i s-a cerut foaia cu demisia. Că prima, cea cu mărirea, oricum nu avea cum să primească un răspuns pozitiv.

În ritmul ăsta, cine mai rămâne în clădirea de pe Moşoiu? Întreb asta pentru că, deşi pare că răspunsul nu interesează pe nimeni, mă doare să văd ce se întâmplă.

Cred că ar trebui ca unii să se intereseze unde se află întrerupătorul…

Fără categorie

1 Comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.