Ce vor femeile

Stimaţi domni, hai să vă fac o destăinuire. După studii de ani şi ani, am aflat, mai bine mai târziu decât niciodată, ce vor femeile: bani, tati! Bani, bani, bani!

Sentimente? Aiurea! Alea-s pentru fraieri! Femeile vor siguranţă financiară. Între suflet şi bani, aleg clar banii. Când nu ştiu sigur ce să creadă, dacă li se pare că nu le asiguraţi stabilitatea financiară, hai, pa! Sufletul mai poate aştepta.

Degeaba le spui cât le iubeşti; degeaba obţii bani, nu foarte mulţi, dar o sumă decentă, pentru a putea trăi normal. Neeee, ele vor mai mult.

Nu-i nimic! Totul are un preţ. Siguranţa materială se plăteşte. Aleg banii, rămân fără altceva. Sufletul, în schimb, nu-l cumpără nimeni. Ideal e să le vrea pe amândouă. Dar nu, ele vor bani, bani, bani şi, eventual, dacă mai încape, şi ceva dragoste. Dacă nu e, asta e… Măcar sînt banii!

NU-S MISOGIN! CI REALIST!

Am impresia că, în idioţenia noastră, a bărbaţilor, ţintim prea sus. Vrem ce nu putem avea. Nu-i timpul pierdut. Ce-i al nostru-i pus deoparte!

Mă contrazice cineva? Oricum mi-e paralel… Am propria mea convingere.

P.S. Sînt şi excepţii. Care întăresc al naibii de bine regula!

Fără categorie

3 Comments

  1. nici nu-ti dai seama cat adevar graiesti. din cele mai vechi timpuri femeia a fost atrasa de barbatii care le puteau asigura un trai cat mai indestulat. asta e. se folosesc de farmecele cu care le-a inzestrat natura pentru a zapaci orice barbat si ai intra in viata dar in special in avere. nu degeaba femeile au o vorba ca barbatul trebuie sa fie putin mai frumos ca dracu. insa banii sa curga garla.

  2. iuuuu, sa stii ca mie imi pare foarte rau ca ai asa o parere … realista recunosc, dar sa stii ca sunt mai multe exceptii decat crezi, cand vei intalni o tipa sigura pe ea, INDEPENDENTA, si care atunci cand „cade” sa nu aibe nevoie de ajutorul cuiva si sa nu-l accepte, atunci vei stii ca aleia nu ii trebuie banii tai sau ai altuia, mai suntem si noi cele care ne-am „zbatut” ptr. o cariera si o siguranta financiara, care pur si simplu au nevoie de iubire, prietenie si un tovaras al naibi de bun de glume … sper din tot sufletul sa intalnesti una de-asta „de la sfarsit”, ca sa poti valora si tu o femeie in adevarata ei splendoare

  3. am intalnit asemenea femei, ca si cele „de la sfarsit”. pentru ele – sau pentru ea – merita sa traiesti. ele – sau ea 😉 – sînt cele care ne dau sens.
    mă enervează însă restul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.