Urăsc, iubesc

🙁 Urăsc gheaţa de pe şosele, care îmi pune la încercare îndemânarea de şofer. Merg ca pe ace şi am devenit un mic Schumi în derapaje controlate printre ogaşele îngheţate de pe străzile din cartier şi de lângă TVS.

🙂 Îmi place enorm iarna lui 2009, măcar pentru faptul că seamănă teribil cu cea a lui 1983, când seara, pe stradă, călare pe sanie, împreună cu fratele meu, îl aşteptam pe tata să-l vedem venind spre casă.

🙁 Urăsc faptul că munca a zeci de oameni poate fi distrusă de un aparat idiot şi cretin. Şi nici măcar nu pot să-i trag una, că mai avem nevoie de el. Deocamdată. Die, bastard!!!!

🙂 Îmi place să văd oamenii făcându-şi treaba, dar şi râzând de o bâlbă ori de nişte bancuri aiurea. E semn că există şi funcţionează o anumită normalitate necesară în orice loc.

🙁 Urăsc casa goală pe care o regăsesc la fel în fiecare seară.

🙂 Îmi place să cred că asta nu va dura prea mult. Inevitabil, după ploaie ori ninsoare se înseninează cerul şi apare soarele. Ne-o zice şi Romica Jurcă! Are experienţă femeia, de ce n-aş crede-o?

🙁 Urăsc să ştiu că nu-mi permit un Audi A4 pe care îl vânez aproape în fiecare seară pe saiturile de maşini de pe net.

🙂 Îmi place să cred că ÎNCĂ nu-mi permit acel Audi A4 pe care… aşa. Oricum, I love you, Furie Albă! Dar, înţelege-mă, nu pentru totdeauna. 😉

🙁 Urăsc să constat că nu am nimic de văzut la televizor nici înainte de miezul nopţii, nici după, până spre ora 2.

🙂 Îmi place să cred că o să termin cu insomniile şi că nu o să mă intereseze dacă o să fie ceva interesant de văzut la tv.

🙂 Îmi place să fiu optimist, să mă gândesc că TOTUL O SĂ FIE BINE, să îmi imaginez că politicienii vor lupta într-o bună zi şi pentru alegători, că tirajele ălora de la Libertatea şi Cancan vor ajunge în doi ani să fie subunitare, că în telenovelele cu ţigani vor juca doar arieni blonzi cu ochi albaştri, că salariul mediu în România va fi de 2500 de euro şi se va dubla anual şi că Vlăduţ, nepotul meu, va avea în cont vreo 20 de milioane de euro când va creşte şi va putea să meargă să vadă întreaga lume fără să aibă grija zilei de mâine.

Trăgând linie, rezultă că-mi plac mai multe decât cele pe care le urăsc. Încă vreo câteva ajustări şi o să-mi dau seama că duc o viaţă de vis. 😉 Cred c-ar trebui, totuşi, să fac odată şi o dată acele ajustări.

Apropo: Vlăduţ, nu uita de unchiu-tău, când mergi spre Hawaii! Peste vreo 20 de ani? Nu-i bai! Sînt acolo nişte plaje pe care sînt convins că le-am putea vizita împreună, cu ochii la băştinaşe. 😀

Fără categorie

8 Comments

 1. Nu ura mai mult decat iubesti
  Nu te culca suparat pe cineva, mai bine impacate
  Si da, Romica Jurca nu prea greseste ea prognozele meteo…doar zilele in care se aplica:P deci ai incredere ca o sa apara soarele pe strada ta, insa nu neaparat dupa ploaie…sau ninsoare, dupa caz:P
  Eu te iubesc;)

 2. eu iubesc fiecare clipa pe care mi-l da D-zeu,pt.ca e minunat sa traiesti,mai ales dupa o filmare pe care am avut la spitalul de copii etajul 9 ,copii abandonati si bolnavi.II multumesc la D-zeu ca am copii sanatosi si ca ma o familie minunata indiferent unde ai fii,Viata e un cadou superb de la D-nul.Azi e vineri si intr-u in sabat adica cu famila.Sabat Shalom!

 3. imi place mult poza ta …. despre subiectul ¨ urasc.. iubesc¨… ce mai , fiecare isi are locul in viatza fiecaruia … mai mult sau mai putin

 4. Deeeciiii, cand o sa plecati spre Hawaii, tu si Vladut, rogu-va ca pe sfintele moaste, sa ma luati si pe mine. Promit sa fiu cuminte-cuminte, sa car bagaje, sa fac mancare, curatenie, sa spal, sa calc. O sa fiu cumintenia pamantului, parol!
  Si daca pana atunci mergeti prin alte locuri, la fel de cunoscute, tot cu soare si nisip fierbinte, nu exitati sa ma contactati. Nu fac nici un fel de mofturi, pe cuvant de binsanca!

 5. „Exitati” nu exista in limba romana, tocmai am aflat si eu, asa ca va recomand, cu respect, sa-l inlocuiti cu „ezitati”, in comentariul pe care l-am facut mai sus (cu maxima inteligenta, de altfel).

 6. @ioana: sa fii iubita de Sufletul tau! 🙂
  @ armagedon: mă, tu ai o inimă mare! dar asta o ştii, nu? de aia eşti un tip fain. adevărul e că dacă ai sănătate şi o familie frumoasă, aşa, ca a ta, ai tot ce-ţi trebuie pentru a începe să fii fericit! 🙂 Shalom!
  @claudia: şi mie-mi place de mine…ăsta, poza mea! aşa-i ce modest sînt?
  @delia: sigur nu ştiu dacă ajungem prin Hawaii, dar până în Bahamas fac tot posibilul să mă nimeresc. Când om pleca, băgăm sigur un SMS telepatic…dacă ştii bancuri, te luăm, clar!
  @adi hădean: senore, ştii tu ce ştii. şi pentru că ştii ce ştii 😉 meriţi să fii ascultat.
  @mie: du-te, mă, la somn, că e târziu! 😀

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.