Patru păreri

1. „De ce vă interesează disponibilizările din Primărie? Nu-s astea de interes public. Alte subiecte nu aveţi?” (un şef al unui departament din Primăria Oradea) – Avem şi alte subiecte, dar ne interesează ce se întâmplă în instituţiile care decid ce se întâmplă în oraşul ăsta şi în judeţ. Sînt oameni plătiţi din bani publici, care trebuie să dea socoteală pentru ce fac. Doar nu sînt pe „tarlaua lui tac’su” şi nici nu lucrează la vreo firmă privată. Iar noi, ca jurnalişti, vrem să cunoaştem tot. Apropo, noi ştim să punem cu bun simţ nişte întrebări, nu să fim sictiriţi sau nesimţiţi.

2. „Noi considerăm că nimeni nu trebuie discriminat” (Madonna, la concertul de la Bucureşti)Eu consider că toţi avem dreptul să respirăm aer curat, să mergem în lume fără ne considere toţi „ţigani infractori”, să facem foc doar în sobe, cu lemne luate la metru, nu în mijlocul camerei, cu parchet şi mobilă, să mergem pe stradă fără teama că unul dintre cei care se consideră discriminaţi ne dă în cap, ne înjură sau ne cere „un leu, domnu’ mio, pentru pruncu’ ista”. Madonna nu a trăit într-o ţară în care nu poţi să urci într-un tren din cauza asaltului „discriminaţilor”, nu a asistat în magazine la certuri dintre un „el” şi o „ea”, cu urlete de înjunghiat, cu abandonat de coş plin cu alimente lângă casa de marcat şi cu blocarea accesului între rafturi (s-a întâmplat pe la jumătatea lui august, la Beiuş), nu i s-a furat din gospodărie (dacă o fi având 😀 ) tot ce a avut, nu a trebuit să ocolească o maşină condusă de un oacheş, care a oprit fix în mijlocul intersecţiei pentru a vorbi la telefon şi nu a fost alungată cu pietre dintr-o colonie. Nu zic, trebuie făcut ceva să-i integrăm… Dar ce? Şi lăsaţi-mă cu programe pe bani europeni. Astea-s făcute, părerea mea, ca politicienii să aibă de unde fura un ban pentru campanii. Sînt doar baliverne. Hai, ceva concret, „care este”… Apropo, nu doar românii au ce au cu „discriminaţii”, ci şi ungurii… A se vedea cazul de la Sâncrăieni. Şi răbdarea are o limită, indiferent de naţionalitate.

3. „M-am săturat de promovarea la greu a homosexualilor la tv. De parcă valorile creştinismului, islamismului sau budismului stau în homosexuali. Îşi dau cu părerea despre orice, apar la toate posturile” (un invitat al lui Dan Diaconescu, aseară, la OTV) – Corect! Nu am nimic cu pidoznicii ăştia. Să o facă acasă sau în curtea proprie. Dar să nu corupă minori, să nu ţină lecţii de morală şi, mai ales, să nu vorbească ei de credinţă şi de căsătorie. Sînt lucruri sfinte, de care cei care încalcă normele divine de viaţă nu au de ce să se lege. Nu zic de printre heterosexuali nu sînt javre şi idioţi. Ba, din contră, sînt cu nemiluita. Dar când vine vorba de a face paradă de propria orientare sexuală, ia ghici cine se destrăbălează în public… în parade stupide şi nesimţite? Păstrând proporţiile, la fel de bine ar putea face o paradă şi cei din Asociaţia Pasionaţilor de Sex Oral Heterosexual, nu? 😀 Şi ca să-i liniştesc pe neliniştiţii care m-ar acuza de discriminare, vă spun că l-aş tăia în bucăţi pe ăla care ar pângări un copil sau o femeie, indiferent că animalul e homosexual sau amator de femei.

4. După ploaie, mereu vine soare! ÎNTOTDEAUNA! FĂRĂ EXCEPŢIE! (citat din mine 😉 ) – Asta e pentru doi foşti colegi, care cred că acum nimic nu mai contează în această lume. Nimic mai fals. Dragilor, de abia acum urmează cea mai frumoasă parte a vieţii. Veţi întâlni pe cel/cea care vă este hărăzit/ă. Lângă ea/el veţi întâlni adevărata fericire, sentimentul acela magic al iubirii. Şi veţi avea un sens în viaţă. 100% aşa va fi. V-o spune unul care ştie. Care este fericit! Şi care ştie că va fi mereu aşa, pentru că are jumătatea lui alături. 🙂 Fiţi siguri că Dumnezeu ştie ce face. ŞI VA FI BINE MEREU!

Fără categorie

4 Comments

 1. Dragule, tre` sa te corectez un pic …..
  Aia mici, negri, mucosi, murdari si puturosi (si care nu-s deloc extraterestri) zic: „dai o mie, domnu`?…”
  … iar raspunsu meu cade prompt: „daca imi arati o bancnota pe care scrie 1.000 de lei, a ta sa fie …”
  …. iar mucosii isi baga degetele in nas si ma injura in gand … pentru ca … nu stiu citi.
  Hai, sa fim noi sanatosi!

 2. si inca ceva … io nu am nimic decat cu politicienii. Futa-i si rupa-i… ca as zice io da ma abtin…
  Lovi-i-ar intercity de timis pa toti. Galontu… ma duc sa ascut cutitu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.