Mea culpa

Am făcut acum ceea ce nu am făcut niciodată. Dar merită ENORM. Am şters o postare. Pentru că aşa am simţit, pentru că acum chiar am de ce să merg acasă. Pentru că acum există cineva pentru care merită nu doar să şterg o postare în care nu am crezut niciodată după ce am cunoscut-o pe acea cineva, ci merită TOTUL.

Un bărbat greşeşte, iar eu nu am făcut-o intenţionat. Dar e bărbat adevărat cel care are curajul să-şi recunoască greşeala şi să spună, tot acolo unde a făcut tâmpenia, „Da, am greşit!”

Am pentru cine să merg acasă, am de ce să simt că munca e doar un lucru în viaţă, pe când omul de lângă mine este TOTUL.

Poate mă iartă, poate nu va uita….dar am simţit nevoia să scriu acest post aici.

Acum fug la dentist, nu mai am timp să stau… 😉 Dar am o viaţă întreagă în faţă să-i demonstrez că mi-e dragă, ENORM, şi chiar mai mult decât atât.

P.S. Cât despre scrisul pe blog… nu mai vreau. O s-o fac foarte rar. Nu mai sînt un om singur, am cu cine să discut ABSOLUT ORICE. 😀 Şi poate mă apuc de romanul pe care îl plănuim împreună. Chiar că va fi interesant.

Fără categorie

4 Comments

  1. mai, mai, mai… apoi it’s about time, asa ca lasa si blogul si cat mai multe pt ca se merita CEL mai mult sa ai la cine merge acasa, restu sunt doar „succese” asta … e … VIATA…NUMAI BINE

  2. Slava Cerului !!! In sfarsit … Multa fericire si sanatate in 2! … Astept detalii la o bere + pizza + o bere + … om mai vedea noi ce … 😉

  3. Era si cazul sa/ti refaci viata. Esti un om bun si meriti sa ai langa tine un om care sa te aprecieze. Iti doresc tot binele din lume!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.