Despre un OM

Mă enervează (nu pot zice că mă îngreţoşează, deşi nici departe nu-s) să văd peste tot politică. Mi se tot repetă că politica pune totul în mişcare (cred că e preluare după celebrul „money makes the world go round” 😀 ), că fără politică ne ducem naibii toţi, că fără politică şi politicieni nu se poate, că ei – ăştia la ţol festiv şi cravată, invitaţi prin talk-show-uri – deţin pârghiile puterii. Aşa o fi, doar că la noi nu există politică; există goana după ciolan, există troaca plină cu lături şi vărsături ale unor idioţi şi cretini cu aere de deştepţi mondiali, rămaşi la stadiul de lipitori de Dâmboviţa, care vor să fie şefi peste oamenii din ţara asta.

Ei, într-o lume de asta, aflată, cică, în campanie electorală – apropo, nu mă interesează campania asta cătuşi de puţin, pentru că e doar un nou prilej de bălăcăreală şi nu mă va convinge în vecii vecilor să-l votez pe vreunul – aşadar, cum spuneam, într-o astfel de lume, dominată de promovarea idioată a unor non-valori şi a declaraţiilor acestora, mi-a făcut plăcere ca, „frunzărind” netul, să descopăr un interviu cu un OM pe care am avut onoarea şi plăcerea să-l cunosc personal: doctorul HADRIAN BORCEA, şeful SMURD Bihor.

Nu-l voi caracteriza aici, ci repet ceea ce am scris câteva cuvinte mai sus: doctorul Borcea e un OM într-o lume în care OAMENII sînt din ce în ce mai puţini şi nu sînt atât de promovaţi ca politicienii-latrină.  Vă invit să cititi, pe bihoreanul.com, un interviu cu şeful SMURD Bihor, dar şi comentariile vizitatorilor. Toate, absolut toate, sunt pozitive.

Fără categorie

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.