Există viaţă după politică

Cât de cretini ne cred? Cât de proşti sînt ei să spere că putem fi manipulaţi la nesfârşit? Cât de tâmpiţi am fi noi să ne imaginăm că reprezentăm pentru ei altceva decât o masă de manevră, „pulimea” de care îşi bat joc?

Îşi dau unul altuia voturile noastre – mă rog, ale celor care i-au votat. Eu nu am mers la vot din lehamite si pentru că nu vreau să aleg un rahat mai puţin mirositor din oferta plasată în faţa mea în timpul campaniei. Dar asta e o altă discuţie. Sper, îmi doresc, CRED că românii sînt oameni cu capul pe umeri, capabili să gândească pe cine să aleagă şi să nu accepte ca alţii să le dicteze ce să facă. Oamenilor din ţara asta CRED că le-au ajuns zecile de ani dinainte de ’89 şi anii de după, când li s-a spus până şi cum să ridice mâna.

Gata cu datul voturilor de la unul la altul! Nu sîntem sclavii nimănui! Avem creier, să-l folosim şi la altceva decât la admirat ecranul televizorului şi înghiţitul minciunilor javrelor politice! Vadim şi restul obsedaţilor de putere să-şi dea votul LOR cui vor ei! Noi, oamenii de rând, alegem pe cine vrem, dacă vrem! Oricum, ei, cei din cocina politică, fac ce vor şi învârt roţile cum vor ei.

A, şi încă un lucru! Nu-mi place niciunul din candidaţii la prezidenţiale. Dar am, aşa, un filing că se face o alianţă pro-Geoană. Pesedeii stau la sfat de amiază cu Patriciu – dovada aici – iar Vadim şi Becali anunţă că nu-l susţin pe Băsescu. De parcă am fi atât de proşti să nu înţelegem că asta înseamnă că se dau cu PSD. Iar luptătorul împotriva lui Iliescu – l-am numit aici pe Crin Antonescu – îşi uită propriile idei (nu exista nici un loc de compromis între noi și Iliescu și FSN) şi o dă cotită spre candidatul roşu, cică pentru a-l susţine pe Johannis ca premier. Hai că-i bună! 😀

Fără categorie

3 Comments

  1. salut
    partial ai dreptate, exista vita si dupa alegeri … singura intrebare care trebuie sa ne preocupe pe toti (indiferent de votezi sau ba) … Va fi o viata mai buna sau numai va fi? …….

  2. ca bine zici! nu stiu ce viata va fi, ca nu-s nostradamus. ceea ce stiu este ca nu cred in promisiunile vreunui politician, indiferent de partid. in plus, 2012 e aproape 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.