Un Tătar(u) a cucerit Dacia. 1100!

– Pfai, iar a venit ăsta?

– Închide, mă, uşa!

– Dacă mai behăie pe coridor (a se înţelege cântă), jur că-l strâng de gât! 🙁

Cam aşa îl întâmpinăm dimineaţa, în redacţie, pe Vlad Tătaru. Pentru cei care nu fac parte din „fan-clubul” lui ori care nu-l recunosc – cruntă eroare 😉 – pe stradă, în magazine, la intrarea în spital, în baie, la munte, la mare, la soare etc – Vlad e colegul meu de la TVS, de la „Cappuccino de dimineaţă„! El e vocea de (vai şi) off a dimineţilor noastre de pe culoarele televiziunii, el ne cântă arii de neînţeles şi tot el ameninţă cu demisia la fiecare două săptămâni (sau ceva pe aproape 😀 ).

Dar acelaşi Vlad e un tip săritor, de ajutor. O spun cu toată sinceritatea. Cu el se poate discuta întotdeauna, are bun simţ, face şi chestii interesante – cum ar fi emisiunea cu misterele, atunci când nu invită indivizi care se pictează pe frunte şi se dau iniţiaţi – îşi ştie lungul nasului şi ne anunţă la fiecare incident pe care îl vede. Asta chiar dacă în accidentul incredibil, dureros şi plin de victime este voba doar de o banală tamponare. 😀 Aici glumesc, pentru că Vlad chiar e un tip care ştie să colaboreze cu colegii de la ştiri, spre diferenţă de alţi deştepţi care lucrează în tv.

Şi mai este ceva, pe care nu ştiu cum să o încadrez, la calităţi sau la defecte. Vlad Tătaru este mândru posesor al unei Dacii 1100.  Mai bătrână decât cei care joacă table la centrul multifuncţional din Ioşia – respecte, domnilor! – „doamna” lui Vlad a fost refăcută chiar de proprietar, după ce a căutat-o o lungă perioadă de timp – era să zic de-o viaţă 😀 . Arată bine „bătrânica„.

Nebun cum e, Vlad rămâne un tip de ajutor şi merită aprecieri pentru că şi-a refăcut singur Dacia. Bine, mă, Gerulă! 😀 😀

Fără categorie

4 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.