Printre gropi şi Honoriustroe

Scriu repede, că e început de săptămână şi ştiu că am mult de muncă la redacţie.

1. E nebunie pe şosele. Aseară, pe dumul naţional – ce glumă stupidă 😀 😀 – dintre Nojorid şi Oradea se circula ca pe câmp. Gropi adânci se căscau în asfalt – altă glumă proastă – la fiecare câţiva metri, aşa că mişcarea stânga-dreapta a mâinilor venea de la sine. Altfel, riscai să dai cu capul de plafonul maşinii şi cu roţile de fundul gropii.

Mai erau unii idioţi, printre care şi unul cu un microbuz – era vai şi amar de  capul lui şi probabil că era al patronului, nu al şoferului. Ăla s-a băgat în depăşire printre gropi, gata-gata să arunce în şanţ vreo două maşini. M-a scos din sărite, dar ţin prea mult la maşină ca să o hurduc prin gropi, în urmărirea unui cretinoid, căruia puteam, cel mult, să-i arat un semn prezidenţial.

2. Prigoană, juniorul, a pierdut alegerile în sectorul 1. Nu că m-ar interesa în mod deosebit. (În week-end am ţinut televizorul mai mult pe Eurosport şi ne-am uitat la biatlon, sărituri cu schiurile, slalom – chestii mult mai interesante decât discuţiile anoste de pe Realitatea ori filmele proaste de peste zi de pe celalalte posturi.) Fiul vitreg al lui Bahmu nu pricepe deocamdată că băieţii de Dorobanţi, cu figuri şi gagici tunate pe scaunul din dreapta a maşinii, nu au nicio şansă să fie aleşi de ţugulanul român.

Iar Radu Stroe – marele câştigător 😀 😀 – purta un pulovăr violet. A văzut, oare, domnu’ Hrebenciuc? Apropo de asta – au descoperit şi politicienii români că se poartă lupta paranormală. E bună asta! Specialiştii spun că ruşii, americanii şi alte ţări folosesc metode de acest gen de decenii, iar unii politicieni folosesc indivizi special antrenaţi pentru a-i proteja de atacurile energetice ale adversarilor. Nu prea mă pricep, dar mai citesc şi eu. Mă protejez! 😉

Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.