Joga bonito a la Robi si Vlad

E greu sa comentezi un meci pe care noi, cei de la TVS, îl jucăm joi de joi, la Arena Antonio Alexe. Bine, aş putea să încep prin a spune că intrăm pe teren aproape 😉 la o oră de Liga Campionilor. Şi aş putea continua cu faptul că numărul driblingurilor, şuturilor ori degajărilor aproape că îl egalează pe cel al urletelor, gâfâiturilor ori – mda – al înjurăturilor revărsate pe teren. Şi că ultima dată Cristi Popa a adus un tip care ne-a făcut dejecţiile nazale cravată prin ce ştia. Şi chiar le avea cu mingea.

De fapt, ne interesează doar să stoarcem cât mai mult din stratul de grăsime de pe burtă – cei care o avem, burta 😉 – şi să udăm tricourile. Apropo, la finalul meciului, putem face liniştiţi concursuri de tricouri ude. Ştiu că nu ne-ar băga nimeni în seamă, dar premiul pentru noi este că mai dăm jos câteva su… zeci de grame. 😀

Dar toate astea sînt doar vorbe. Imaginile sînt muuuuult mai elocvente. Le avem de la prietena lui Adi Ciucuriţă, iar unele dintre ele prind o fază demnă de youtube. Uitaţi-vă cu atenţie de la secunda 30 încolo. Veţi vedea o schemă de mare fineţe, făcută la derută, evident, de Robi. El cade artistic în faţa lui Vlad, face o rotire specială ca să-l facă să rateze şi… REUŞEŞTE!!! 😀 Vlad trage pe lângă poartă.

Un adevărat JOGA BONITO!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=N8uNHCCanbo&feature=player_embedded]

Fără categorie

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.