Antena vorbeşte cu morţii

Am ajuns şi la nivelul ăsta de dezvoltare a omenirii! 🙂 Trecem într-o altă etapă, a comunicării cu lumi superioare, ezoterice, iar moartea devine un simplu pas către o altă formă de existenţă a fiinţei umane. Ne-o demonstrează „Show-ul păcătos” al lui Dan Capatos, în ediţia de aseară, de pe Antena 1. Ăştia au realizat primul interviu semi-în direct cu Mădălina Manole. Asta nu ar fi o problemă, că au mai făcut-o şi alţii, de pe la o agenţie de presă, dar problema e că femeia e moartă definitiv şi cam îngropată. Dar ce ştim noi, când în platou era o clarvăzătoare de aia care e un fel de western union – transfer de vorbe 😉 între cele două lumi.

Ia uite la tuning-Drăguşanu ce şocată e!

Dincolo de orice glumă, e penibil unde s-a ajuns! În curând vom afla detalii despre lupta de la Rovine direct de la spiritul lui Mircea cel Bătrân sau despre cultivarea verzei şi despre viezure de la un dac sadea, mort cam acum două milenii. Da’ de Napoleon sau Columb ce ziceţi?

Fără categorie

1 Comment

  1. Sincer sa-ti spun nu ma mira ce se prezinta mai nou la TV. Mediocritatea, amatorismul, inselatoria sunt atributele care caracterizeaza in opinia mea societatea moderna. Nu vad de ce televiziunile nu ar fi atinse de aceleasi caracteristici. In tara unde se fura in direct in parlament si ti se spune ca E CEVA NORMAL, unde presedintele loveste oameni si e ceva normal, unde un guvern incapabil saraceste o tara numai pentru ca asa doresate un fond american, unde politicieni ajung scursurile societatii, smecherii sau hotii, unde valorile sunt distruse sau reduse la tacere fiind periculoase pentru noua ordine sociala, in aceasta tara e ceva normal sa fii hot, smecher, incult, imbecil sau escroc. Si acestor oameni le plac la TV axact aceste lucruri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.