Chiar trebuie să facem banking?

Cât de proşti ne cred publicitarii care fac reclame stupide, în cel mai pur stil de amatori? Cred că punem botul la artificialul şi imbecilitatea clipurilor lor, egalabile ca „talent” regizoral şi joc al actorilor 😀 😀 doar de celebrul „V-am prins vrăjitoarelor!” din anii ’90? Nu înţeleg cum oameni cu bani, cum sînt cei de la BCR, plătesc inepţiile unor „profesionişti” – ce glumă bună – şi acceptă să le fie difuzate reclame idioate, care mai mult le alungă clienţii, decât să-i atragă să facă scârbanking 😉 cu ei.

Mai fain şi mai natural era dacă filmau undeva, pe la Curăţele, pe câmp, în timp ce Gheorghie se opreşte din adunatul fânului în cocie :D, se uită în zare cu ochii luminaţi de paharul de pălincă băut când soarele era mai tare pe cer, lasă bucata de clisă să-i cadă din mână şi se întreabă retoric, privind-o pe Mărie: Oari ie cu cini faci benching? 100% atrăgea mai mulţi clienţi o asemenea reclamă decât aia fiţoasă care merge acum pe toate canalele.

Altă imbecilitate, şi mai din topor, produsă de această dată de micul mogul. 😉

Şi, în cazul în care v-aţi certat cu cineva şi vreţi să vă păziţi să nu o luaţi la mufă, recomand cu căldură următoarea firmă. Clipul e o mare realizare a spiritului publicitar românesc. 😀

Fără categorie

1 Comment

  1. Cea mai proasta e clar cea cu boierul. Se vede prostia tipic celor de la capitala care cred ca merge oricum, ca toti restul sunt prosti si musca. Urmeaza Diaconescu, dar la el se accepta dat fiind faptul ca acum este viitor presedinte. La BCR a venit criza. Se simte foamea bancherilor de cand nu mai dau credite si nu mai pot jumuli oamenii dupa voie.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.