OZN????

Ce poate fi asta? Un obiect luminos a fost filmat la Ierusalim, deasupra Cupolei Stancii, cea mai mare moschee musulmana din Orașul Sfânt. Știrile ProTV spun că ar fi fost filmat de patru oameni diferiți, că ar fi clipit ca un bliț și ar fi dispărut brusc. Făcătură sau nu? Oricum, e cel puțin ciudat.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=jczjyV4v3i0&feature=player_embedded]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=6zX9wPW3NMw&feature=related]

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=rY2FFEufsuY&feature=player_embedded]

P.S. Tind să-i dau dreptate lui Alin, care spunea, la comentarii, că e trucaj. Omul ştie, doar lucrează în domeniul foto-video de ani de zile şi e profi. Dar tre’ să recunoaştem că e mult mai bine făcut decât ceea ce eu cu Robi realizam de 1 aprilie 2009. Materialul nostru era, însă, o glumă şi am recunoscut-o. Cu toate astea, au fost personaje care au pus botu’ – ca să fiu direct -, ba chiar ne-au înjurat pe youtube 🙂 pentru că am „dezinformat„. 😀 😀

Fără categorie

3 Comments

  1. Poate fake sau…. oare noi stim cu adevarat ce arme (avioane) super performante detin unele tari (SUA, China, Rusia, de ce nu chiar si Egiptul)?!

  2. Azi am citi de acest articol pe un site evreiesc (evident nu !) unde se relata acest fenomen bizar. Articolul nu inclina a da dreptate nimanui , ma refer aici daca imaginile sunt trucate sau nu, un singur lucreu este de remarcat in schimb la acest articol e ultima parte.Incerc sa citez:Nici un zbor nu este autorizat de catre armata izraeliana deasupra moschee.Fact aici paranteza credeti-ma acolo nici pasarea nu zboara daca ei n u vor ,stiu acest lucru pt.ca am fost acolo.Al doilea argument este ca explozia cu care s-a deplasat obiectul zburator in sus. La ora actuala armata nu dipune de asemenea tehnologie.Sa nu uitam totusi ca sunt foarte dotati in materie, adica evreii.
    Parea mea este ca imaginile care au aparut pa youtube nu sunt trucate, sunt foarte reale.Eu cred ca acest fenomen este un inger!
    Poate o data o sa scriu si eu pe blogul meu de ce cred acest lucru!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.