Fotbal live. Și text

Prieteni, noi ne adaptăm întotdeauna! – asta ca să-l parafrazez pe ultra, hecta, mega cunoscutul Foca. 😉 Adică, nu putem să transmitem un meci, că s-a băgat concurența pe fir, găsim soluții să nu rămânem pe dinafară. Așa că folosim democrația și libertatea de pe net ca să oferim o relatare în timp real a partidei de vineri, dintre FC Bihor și Petrolul Ploiești.

Colegul Adi Ciucuriță își va lua sub braț laptopul – care, de fapt, îi aparține lui GAS 😀 – și va scrie, după ce îl va depune pe masa presei, tot ce e mai interesant de-a lungul confruntării. Așa că miile de orădeni care nu prind Dolce și alte mii, sperăm noi, de navigatori pe net vor putea afla, LIVE TEXT, de pe tvs.ro, ce se petrece pe stadionul „Iuliu Bodola„.

Această formulă de transmitere a unei partide este cea care ne permite nouă, ca televiziune locală, să relatăm un eveniment important cum e acest meci, decisiv pentru promovarea echipei orașului, dar și o formă de respect pentru cei care ne urmăresc, pe care ne-am propus să-i informăm întotdeauna despre ce se întâmplă lângă ei.

Așadar, vineri, 27 mai, de la ora 13, până la finalul meciului, aflați TOTUL despre FC Bihor – Petrolul, LIVE TEXT de pe tvs.ro. Părerile le așteptăm non-stop și nu ne supărăm dacă nu ne sînt favorabile.

Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.