Greutatea alegerii la minimogul

Oaza de moralitate 😀 şi de libertate a cuvântului 😀 😀 , unde tot poporul – mă rog, mai bine spus talpa poporului… sau genunchiul ori cotul – îşi poate spune oful ore întregi, până spre dimineaţă, neîntrerupt decât de „biscuiţii poporului” sau reclama la ceva tinctură pentru revigorarea, desigur, tot a poporului, aşadar OTV-ul viitorului preşedinte a dat-o din nou în bară. Nu că ar fi lucru nou, că doar fanii cred că sînt obişnuiţi, doar că trec cu vederea micile scăpări, nu-i aşa? 😉

Duminică, însă, a pus o întrebare de test fulger. „Cu cine vreţi să rămână invitatul? Cu soţia ori cu amanta?” Şi la fel de fulger au gândit – dadadada, siiiiiiigur 😀 – ăia de păcănesc pe tastele telefoanelor să trimită un răspuns pe SMS. A contat doar audienţa, că moralitatea e un cuvânt de alţii inventat şi tot de ei folosit. Penibilitatea şi tâmpenia întrebării şi a subiectului nici nu mai merită detaliate.

Am ajuns pe OTV, recunosc, din dorinţa de a scăpa de lătrătorii de pe alte posturi, obsedaţi să-l acuze pe Băsescu de rateurile de la bac. Nu-s mironosiţă, să ocolesc minimogulul doar pentru tabloidizarea de care dă dovadă. Dar nici nu mă las convins să mă benoclez ore în şir pe postul colorat, al cărui patron ar fi vrut să-l pună pe Doru Iuga, cel cercetat în dosarul băieţilor veseli, ca şef la Educaţie.

Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.