Poftă bună! în trustul meu de presă ;)

După multă vreme în care a şomat (sau, mai bine zis, a făcut foamea 🙂 ) – blogul de poftă bună, o creaţie a mogulului în devenire – şi aici mă refer la subsemnatul – se întoarce. Mi-am zis că, dacă tot avem parte eu cu Neia mea de mâncare bună, făcută de noi sau gustată prin colţurile de Oradea sau de lume pe unde mergem, să facem bine să dăm de veste pofticioşţilor.

Pentru că aşa cum noi învăţăm de la alţii (Adi Hădean e prof universitar deja 😉 ) şi alţii pot să vadă ce şi cum cu creaţiile noastre culinare. Poate dăm idei, poate ne atragem laude ori critici. Oricum, nu lăsăm să cadă în neant – aici am fost filosof, recunosc 😉 – bunătăţile de care ne bucurăm.

Nu voi posta atât de des ca pe blogul principal, „locomotiva” incipientului trust de presă online, dar de câte ori mă bat pe burtă după o mâncare bună o să încerc să scriu pe blogul poftei bune. N-o să reuşesc de fiecare dată, dar încercarea moarte n-are.

Aşadar, pofticioşii pot pleca deja spre blogul de poftă bună, unde găsesc nişte imagini pfoaiiiii cu o friptură pe disc… de numa’ numa’! E simplă de făcut, nu costă multă, nu cere cunoştinţe maxime de gătit. Un indiciu… mai jos.

 

Fără categorie

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.