Cu mâinile în aer

[tube] http://www.youtube.com/watch?v=Sb-vrL7PjZ4&feature=related [/tube]

Câteodată chiar că ne vine tuturor să aruncăm cu grijile, problemele – vorba lui CRBL. Că nu se poate, asta știu. Dar tocmai grijile și problemele ne fac să simțim că trăim, nu? 😉

Io un lucru știu în viață: indiferent câte greutăți ar ridica destinul în fața noastră, faptul că o am pe Neia mea alături mă face să le depășesc cu capul sus. Mai ales pe cele din plan profesional, unde – în ciuda „misoginilor” fără nume ori fără număr 😀 😀 și idioților/-atelor dăăăăăăăăă – încă nu am spus nici jumătate din ce am de spus. Și n-am parcurs nici jumătate din drumul pe care mi l-am propus. Asta ca să se înțeleagă că nu mă deranjează lătrăturile unor frustrați. Le ignor și merg înainte. Știu ce pot și cum pot, iar încrederea oamenilor dragi – EXTREM DE PUȚINI – care contează pentru mine mă face să nu mă opresc și să-mi fac treaba așa cum am învățat.

Viața e atât de frumoasă lângă omul iubit, încât merită trăită așa cum a lăsat-o Dumnezeu! Câteodată cu griji și probleme, altădată cu mâinile în aer! 😀 K boom!!!

Fără categorie

1 Comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.