Nu știu mult. Dar învăț mereu!

Știu că sîntem un popor de stresați. Știu că sîntem oameni obligați de alții, dar și de noi înșine, să alerge tensionați ca să își  asigure traiul, să își câștige pâinea. Știu că sîntem agitați pentru că cei ce ne conduc ne spun – și ajungem să credem și noi – că doar așa facem un lucru să meargă. Știu că el ar merge bine și fără geniala noastră tremurare nevrotică în fața lui. Au demonstrat-o și o demonstrează străinii pe care tot îi invocăm când vine vorba despre genialitatea lor și impotența – indiferent de fel – a noastră.

Dar nu știu multe, infinit de multe altele. Printre ele, nu știu cum să fac să devin și să devenim o dată pentru totdeauna calmi, organizați, metodici, serioși, muncitori. Nu știu cum să scăpăm o dată pentru totdeauna de stresul idiot, autoindus. Nu știu cum să fac să-mi păstrez mereu în minte că Cineva, Acolo Sus, ne are în grijă și, în ciuda tuturor întrebărilor noastre, lucrurile se vor rezolva, indiferent cât ne stresăm noi.

Din goana voastră zilnică, nebună și stresantă, opriți-vă, vă rog, două minute și o secundă și uitați-vă cât de frumos e în jurul nostru! Adăugați familia și veți înțelege ce e cu adevărat important. E un spot de promovare (l-am găsit pe creativemonkeyz.com) al tăticilor televiziunii, cei de la BBC, care fac TELEVIZIUNE, nu doar aspiră la ea. Recunosc, aș sta ani întregi lângă oamenii ăștia cu mintea deschisă, de la care aș avea ce învăța.

[tube] http://www.youtube.com/watch?v=0mUoJIwj8Us [/tube]

Fără categorie

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.