Riposta

În puținul timp liber pe care îl mai am la dispoziție mai arunc un ochi și la televizor. Să nu-și închipuie cineva că și stau cu ochiul la televizor. Am zis că-l arunc, da?! 😀 Mai o știre, mai un meci, mai Discovery, un show, ceva. Adevărul e că televiziunile noastre nu au lucruri ofertante pentru cei pe care vor să-i cucerească.

Totuși…

Duminică seara am ajuns întâmplător pe HBO și am descoperit ”Riposta” – ”Strike back”, cum i-au zis tăticii lui, producătorii. Un serial excelent făcut de Sky pentru Cinemax. Sînt un tip atent la detalii, iar serialul ăsta, din care am văzut doar două episoade în acea seară, m-a convins că britanicii sînt nemaipomeniți din punctul ăsta de vedere. Am auzit pronunții corecte ale unor nume în maghiară – o parte din acțiune se desfășoară lângă Budapesta -, am văzut imagini clare, cu racorduri ca la manual – un actor era cu fața într-o parte și zâmbea și într-un cadru și în următorul, nu cum fac alții că într-o imagine personajul are pufoaică și în celălalt, în același loc, stă în tricou și transpiră. 🙁

Acțiunea a fost cursivă, credibilă, în care eroii salvau o parte din situație, nu pe toată, dar făceau dreptate. Nu cunosc pe mai niciunul dintre actori, dar mi-au plăcut.  De fapt, mi-a plăcut serialul și-l recomand, mai ales pentru serile când n-are nimeni chef de dezbateri politice și meciuri de fotbal, baschet, polo… Așa cum fac și cu coloana sonoră – mișto de tot, vorba adolescentului optzecist.

[tube] http://www.youtube.com/watch?v=5MXblTarOUg [/tube]

[tube] http://www.youtube.com/watch?v=qhKfC2LMkMI&feature=related [/tube]

Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.