Ziua echipei din TVS

Cine a zis că e mai mare stresul pregătirii unui eveniment decât evenimentul în sine deștept om era! 🙂 Sau, mă rog, știa clar despre ce vorbește. Adevărul afirmației l-am redescoperit – pentru a câta oară? – în săptămânile dinaintea alegerilor, MAI ALES în ultima săptămână și DEFINITIV în duminica alegerilor. Agitația pregătirilor, cu adunat de informații, realizat de grafică, stabilit program de filmare în județ, reglat detalii tehnice, ne-a ”dăruit” mai mult stres decât ziua de 10 iunie în sine. Care, vorba Simonei, editorul nostru de voce, a trecut de parcă nici nu ar fi fost. Asta pentru că nici măcar nu am apucat să simţim cum trece, la cât a fost de alergat şi de muncit!

A fost o zi lungă, în care Știrile TVS au transmis din 6 locuri – BEJ, redacția din Brâncoveanu, Salonta, Beiuș, Aleșd și Marghita. Au fost opt echipe de teren – reporterii și cameramanii din redacție și de la producție Florina, Bogdan, Laura, Malina, Alexandra, Claudiu, Robi, Radu, Ticu, Cornel, Gabi, Tibi, Darius, Jozsi, care au transmis tot ce s-a întâmplat în ziua alegerilor. Au fost patru monteuri – Emil, Cipri, Zoli, Gabi – cu știri montate la foc automat, dar și cu greșeli de genul ”candidat la CJ Bihor, membru USL” în dreptul unui individ bronzat din greu dintr-o suburbie a unei comune. 😉 Au fost două echipe la regia de emisie – Cipri, Florina, Coxo, Dan, Vicki, Tavi, Călin, Nick -, a fost Sorin de la grafică – mulțumiri pentru grafica super!

Au fost producătorii executivi Adi Ciucuriță și Șerban, au fost două prezentatoare – Yvette și Lore, un realizator de emisiuni – Tavi, a fost Simona, editorul de voce și omul bun la toate în redacție. Au fost cinci jurnale şi o dezbatere cu transmisiuni în direct de la câştigători şi învinşi. Au fost colegii de la RCS-RDS, care ne-au ajutat cu tot ce le-am cerut.

A fost, mai ales, Gogu – omul fără care NIMIC nu se mișcă din punct de vedere tehnic în TVS.

Mâna asta de oameni a făcut o televiziune locală să semene cu una naţională, dedicată NUMAI bihorenilor. De aceea, merită un mare MULŢUMESC!

Fără categorie

3 Comments

  1. Felicitări!

    TVS a scris istorie în Oradea ultimilor 19 ani, fie că vorbim de perioada de „haiducie” (începutul anilor ’90, când nu aveam încă legea drepturilor de autor și se difuza orice), fie că vorbim de perioada austeră de la început de mileniu. Mă gândesc cu tristețe că brand-ul TVS va dispărea în curând…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.