Ediție de TVSteadicam în Primăria Oradea

După nebunia frumoasă cu relatări în direct din nu mai puțin de opt locuri din duminica alegerilor, TVS a mai bifat o premieră: marți seara am transmis în direct, din Primăria Oradea, cu ajutorul unei steadicam, o… șmecherie de cameră care permite realizarea unor cadre fără tradiționalele trepidații date de aparatul pus pe umăr. E folosită mai ales de televiziunile centrale și… la nunți, mai nou. 🙂 Nu aparține postului, ci lui Șerban Carțiș, care a pus-o dezinteresat – adică fără bani – la dispoziția TVS.

Așa că la ”Ediția de seară”, unde Tavi Haragoș l-a avut ca invitat pe noul… vechi primar 🙂 , pe lângă imaginile standard din biroul edilului-șef, am avut parte de plimbările prin instituție și pe afară ale lui Robi, cameramanul bionic, înhămat la steady. 😀 Totul a plecat, via carul de emisie coordonat de Laci Takacs, spre studioul din Brâncoveanu, de unde, sper eu, a fost văzut în casele a mii de orădeni.

Am lăsat la final o fotografie parfum. 🙂 Nu e vorba de o schemă de dans în doi, 😉 ci de felul în care Robi și Șerban au reușit să dea cadrul de final al emisiunii, cu Primăria din exterior.

 

Fără categorie

3 Comments

  1. Naisss :D.. Din pacate am ratat transmisia. Cred ca a facut ceva muschi Robi :). FYI la nunti se folosesc de cativa ani in toata tara.. mai bine zici mai nou in televiziunile locale ;).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.