Eu cu cine votez?

La întrebarea asta – pusă, știu, știu, 😀 de cetățeanul turmentat al lui Caragiale – avem fiecare un răspuns. Știrile TVS n-o să vă dea unul până duminică, la ora 21, că nu ne lasă CNA-ul și legea electorală. În schimb, echipa din Brâncoveanu 14, mică, dar extrem de aspră și energică, va monitoriza cum – repet CUM, nu cu cine – votează bihorenii.

Avem 5 jurnale de știri pe 10 iunie, duminică: la 9, 12, 15, 18 și 21. Transmitem din cinci orașe din județ (Oradea, Salonta, Beiuș, Aleșd, Marghita) LIVE, chestie care nu s-a mai făcut NICIODATĂ în televiziunea locală, cel puțin în Bihor – mă interesez să văd dacă nu cumva e o premieră națională. Avem 7 echipe, monitorizăm tot și vom fi imparțiali, așa cum statistica CNA confirmă că am fost și pe parcursul campaniei – aviz criticilor care ne înjură fără probe, doar că așa vor mușchii lor.

După ora 21, transmitem în direct, de la sediile a trei partide, declarațiile candidaților la Primăria Oradea și la șefia Consiliului Județean Bihor – e o altă PREMIERĂ. Va veni apoi rândul lui Tavi Haragoș să discute, cu invitații lui, despre ziua alegerilor.

Treaba nu se termină aici. Două echipe vor continua întreaga noapte să urmărească numărătoarea voturilor, iar dimineața vom fi primii care vom anunța rezultatul alegerilor.

[tube] http://www.youtube.com/watch?v=kJOcbtd2ZXs [/tube]

O facem în primul rând din respect pentru cei care se uită la noi. Și, recunosc, o facem pentru că vrem să demonstrăm că sîntem buni. Așa știm noi să facem: chiar dacă ne credem tari și mari 😉 , e nevoie să o și demonstrăm. O dată de două ori, de 100 de ori. De câte ori e cazul!

P.S. Pentru promo, mulțumiri maxime lui Bogdan Băcilă și lui Sorin Mezea! Iar pentru suportul tehnic, plecăciuni băieților de la RCS și în fața lui Gogu, omul fără care NIMIC tehnic nu se poate. 😀

Fără categorie

4 Comments

  1. Felicitări! Îmi place ce am văzut până acum. În sfârșit avem o televiziune cu adevărat apropiată de orădeni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.