Ziua în care TVS se schimbă la față

UPDATE: Am reușit! A fost bine la lansare. 🙂

Am niște emoții… pfuuuu. N-am simțit așa de la examenul de bac – al meu examen de maturitate, prin anii ’90, fără camere de supraveghere, dar dur rău – sau de la ultima sesiune din facultate, după care am dormit neîntrerupt vreo 36 de ore. 🙂 Știu că va ieși totul bine în ziua lansării Digi24 Oradea, dar nu mă pot abține să nu mă agit, să nu simt golul acela în stomac care mă trădează de fiecare dată.

A fost o lună și ceva de muncă, de scris sute de pagini de text, de filmat zeci de ore – ziua și noaptea, pe ploaie și pe caniculă -, de nervi, de dormit câteva ore pe noapte, de neliniște și de dat cu pumnul în masă. S-a strigat, s-a muncit într-o nebunie (era să scriu veselie 🙂 ), au fost tensiuni, au fost și perioade calme – puține -, au fost demisii, au fost angajări… Multe au fost.

Până la urmă, toate au trecut și am ajuns azi, 6 august! TVS a dispărut de pe ecrane de câteva ore, mai precis de la miezul nopții, când i-a luat locul grafica Digi24. Ne dorim să fie într-un ceas bun, iar diseară, la ora 19, când în emisie intră primul jurnal, să fie așa cum ne-am dorit.

În luna ce a trecut nici nu am apucat să scriu multe pe blog. O voi face după lansare, când ne vom așeza în noua noastră matcă și îmi voi face timp să îmi amintesc câte ceva despre ce a însemnat nașterea unei noi televiziuni.

Fără categorie

6 Comments

  1. Bravo!!!! Mi-as fi dorit sa ajung sa fiu fizic alaturi de voi la acest eveniment….dar chiar si stand ca si telespectator in fata micului ecran de n’ inch 🙂 si urmarind in direct Digi 24 Oradea, m-ati facut sa ma simt mandru ca sunt oradean! Felicitari inca odata si la cat mai multe stiri locale pe postul national…asta tinand cont de ce ai zis ieri in direct „mai mult fapte decat vorbe” 😉

    1. @Emil – Domn’ doctor, multumiri maxime! Am avut o gramada de emotii aseara, dar a meritat, pe cuvant de pioner! 🙂 Si noi sintem mandri de ce am facut si promisiunea… stii cum se zice, e facuta ca sa fie respectata!

  2. Se vede calitatea si profesionalismul. Felicitari. Bihorul merita asa ceva. Si daca se poate mai multe stiri de prin Beius… Desi nu se prea intampla evenimente demne de remarcat prin orasul nostru…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.