Palatul Digi24 Oradea

E oficial: de sâmbătă știe tot orădeanul că în orașul lui se va deschide o stație a Digi24. E suficient să treci prin centru și să vezi palatul Vulturul Negru îmbrăcat într-un imens mesh, care anunță deschiderea, în 6 august, a Digi24 Oradea.

(foto Oana Mudura)

L-am pus atât de mare pentru că am și eu o mândrie personală legată de acest mesh: a fost una dintre ideile mele de promovare a transformării TVS în Digi24 Oradea. Celor care mă acuză de lipsă de modestie le transmit ce am scris și în urmă cu puțină vreme: modestia este arma prostului. Mă bucur că șefii au ținut cont de propunerea mea – iar dacă nu au ținut și au gândit-o alții fără să știe de propunerea mea, mă bucur că gândim la fel.

Trebuie să recunoască toată lumea că e o modalitate relativ ieftină și de impact de a promova un eveniment. Mai ales că minunăția de Palat Vulturul Negru e locul unde TVS – noul Digi24 Oradea se va muta, în curând sper eu. 😉

Eu sînt convins că, deși le va fi dor de TVS, orădenii se vor uita la Digi24 Oradea la fel de mulți ca la vechiul post. Poate chiar mai mulți, sper. Vom fi, în mare, tot noi, cam aceiași reporteri, cameramani, editori, oameni de emisie, prezentatori, realizatori și producători cu care s-au obișnuit. E drept, în redacție au venit oameni noi, dar nu a plecat nimeni. În schimb, nu vor mai fi câțiva realizatori – 5, dar vor apărea pe ecran alții.Vor fi emisiuni noi, un decor cum altul nu a fost în Oradea, aparatură cum puține alte televiziuni din România folosesc.

Ignorând răutățile și dejecțiile aruncate pe internet, știu că vom face treabă bună. Mai mult nu spun; prefer să tac și să demonstrez prin fapte ce știu să fac, eu și colegii mei.

Apropo de răutăți: unu’, dăștept rău de tot, considera TVS ”o obscură și mică televiziune locală”. Nu știe, săracu’, că postul mic și obscur pentru el e urmărit de un oraș întreg, de un județ întreg și chiar de mulți bihoreni aflați în afara țării. Ne-o confirmă telefoanele pe care le primim acum la redacție prin care ni se reproșează că nu mai emitem știri și emisiuni în direct. E perioada de pregătire a lansării și vrem să ne pregătim cum trebuie pentru hainele noi cu care ne vom înfățișa în fața oamenilor. De-a lungul timpului am primit telefoane din București, Bistrița, Iași, Craiova ori Spania și Germania de la persoane care voiau să facă emisiuni la TVS, să transmită informații sau să își facă reclamă afacerilor pe care le conduceau.

Eu mă simt mândru că am lucrat la postul ăsta ”mic și obscur”. Și îmi doresc să fiu mândru și că pe legitimația mea de presă scrie Digi24 Oradea. Dar asta numai viitorul poate spune. 🙂

 

Fără categorie

12 Comments

 1. Felicitari pentru idea cu banerul ala. Fara a stii cine a avut inspiratia, am ramas cu gura cascata atunci cand am venit in Oradea si am vazut forma de reclama. Niste prieteni care erau in masina au remarcat si ei modul de imbinare a practicului cu reclama. Meriti un bonus la sectiunea promovare. Cui ii merge mintea ii merge. Cat despre Digi Oradea, va urez bafta mare. Stiu ca o sa va descurcati bine. Doar meritam si noi bihorenii sa vedem stiri normale din zona. Nu numai din alea dambovitene.

  1. @Sorin Magda: multumiri, Sorin! Cât despre bonus, mă multumesc cu felicitarile voastre. Deocamdată! 🙂 o sa-ți placa Digi24 Oradea, o sa vezi! Bihorenii merita totul despre ei, asa cum ziceam si la TVS.

 2. Tot ce e urias atrage atentia. Lumea e impresionata de masivitate. Idea e extraordinara. Patrunde in subconstient si creaza senzatii. Felicitari. Si mult succes.

 3. Buna!
  Vor ramane si emisiunile precum Gamoholic,Consultanta juridica sau emisiunea matinala? Oricum,felicitari pentru noul post si sper ca se va ridica la inaltimea raposatului TVS,care,de ce sa nu recunoastem,a fost o televiziune locala de referinta pentru oradeni in ultimii 19 ani.

 4. Super tare. Din ce am vazut din poze, camere sony cinealta , field monitoare, reflectoare Helios 650, Glidecam-uri, white reclector panel-uri. Respect. Mult succes.

 5. E bine ca au pus un banner atat de mare pentru a atrage atentia, dar au acoperit un monument istoric aproape in totalitate…Sper sa merite efortul

  1. @Laura: Nu au pus bannerul ca să atragă atenția, ci pentru că fațada era în reparații și erau obligați să pună plasă. Rezultatul e superb: dacă ești din Oradea/ treci prin Oradea nu ai cum să nu remarci Palatul Vulturul Negru, refăcut după toate regulile artei. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.