Să râdem cu „cadoul” grecilor!

Se zice că nu-i bine să accepți daruri de la greci. Posibil să fie o tâmpită legendă urbană, deși nu am fost niciodată în situația să primesc ceva gratis de la descendent al credincioșilor în zeii de pe muntele Olimp. În plus, nu cred că-i tocmai corect politic să aplici o interdicție în cazul unui neam care mai nou dă moca doar greve, demonstrații antiausteritate și bătăi cu scutierii.

Și, totuși, m-a distrat teribil un clip împărțit gratuit pe net de niște băieți deștepți de prin țara prietenă a Angelăi Merkel. 🙂 Absolut inocent de altfel – cred că e vorba de sunetele scoase de diverse animale, pentru români sună la fel ca celebra stațiune din Croația de unde ne salută întotdeauna ”cu drag” colegii care-și fac concediul acolo.

E motivul pentru care îl recomand doar oamenilor mari, ca motiv de glume, cioace și râsete la serviciu, la o bere și acasă, nicidecum în fața copiilor. 😀 Altfel, îl dau drept sigur hit printre cei mici. Și cum ar fi să fluiere puștanii pe stradă ceva cu topulaki?! 😀

[tube] https://www.youtube.com/watch?v=RcuY9CtYPKs [/tube]

Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.