Baschetul duce Oradea în Europa

E o exclusivitate pe care mi-a transmis-o Adi Ciucuriță. E pe surse oficiale, mai oficiale de atât nu se poate – iar dacă Adi a aflat informația, nu mai am nevoie de nicio altă confirmare: echipa de baschet a Oradei se va bate în cupele europene.

CSM Oradea va juca sezonul viitor în cupele europene! Asta chiar dacă vom pierde tot de acum încolo. Atât confruntarea cu Asesoftul, cât și finala mică. Ne avantajează faptul că Mediașul a câștigat Cupa și este deja calificat în Europa, dar și în semifinalele campionatului. Asta înseamnă că celelalte trei locuri de cupe continentale le sunt rezervate Mureșului, Asesoftului și Oradei. Mai rămâne de văzut în care competiție europeană vom juca, zice Adi Ciucuriță într-un comentariu pe blogul subsemnatului.

Încă o lovitură marca Achim&CSM Oradea. 🙂 Oamenii buni câștigă întotdeauna, e clar! Așa că, parafrazând vorba celor din Pache Protopopescu, SĂ NE BUCURĂM DE BASCHET!

P.S. La Digi24 Oradea, Niki Mihalcea a avut o emisiune mai mult decât interesantă dedicată calificării echipei de baschet în semifinalele play-off-ului: în direct, din Arena Antonio Alexe, alături de galerie, tehnicieni și jucători.

Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.