Burlacu, lăsat ”holtei” de Comisia de Disciplină

UPDATE2: Pana la urma, azi s-a decis: Burlacu nu joaca joi cu Oradea si plateste amenda de 300 de euro.

UPDATE1: Daca le zici intr-un fel anume, dupa moda siciliana, se supara. Dar cum poti reactiona atunci cand ti se comunica ca apelul Ploiestiului in cazul Burlacu se va judeca maine, dupa primul meci de la Brazi?Membrii Comisiei de Apel au informat conducerea FR Baschet ca, din motive obiective, nu se pot intruni astazi si ca sedinta comisiei va avea loc, maine dimineata, 09 mai 2013, la sediul FRB, urmand sa judece apelul in cazul sportivului Catalin Burlacu. In aceste conditii, aplicarea deciziei Comisiei de Disciplina se suspenda pana la judecarea cazului de catre Comisia de Apel, astfel ca sportivul Catalin Burlacu are drept de joc la meciul 3, din data de 08.05.2013, dintre CSU Ploiesti si CSM Oradea.” – comunicat al Federatiei Romane de Baschet.

De obicei nu mă bucur de răul altuia sau, ca să folosesc o vorbă din bătrâni, nu vreau să moară capra vecinului și nici să sucombeze posesorul ei ca să-i fur animalul. Dar aici zic: ce-a căutat, a găsit!

Burlacu CSM Oradea - CSU Ploiești (Foto: Adi Ciucuriță) – pentru cei care nu-l cunosc, Burlacu e jucătorul care sare ținându-l de mână pe Țîbîrnă 😀

Jucătorul CSU Ploiești Cătălin Burlacu a fost suspendat două etape de Comisia de Disciplină a Federației Române de Baschet. Adică va pierde ambele meciuri de la Brazi cu CSM Oradea – sau poate numai unul, că-s convins că, în buna tradiție românească, în apel nu ești atât de negru ca în prima instanță. Pedeapsa a fost dată pentru acest gest

[tube] http://www.youtube.com/watch?v=v7XyR9vwEjY [/tube]

Cu sau fără Burlacu, îmi doresc enorm ca Ploieștiul să piardă un meci la Brazi, iar decisivul să se joace la Oradea. Să vadă atunci echipa lui Arnautovici atmosferă și public de echipă campioană! Să-l țintuim pe bancă pe Iacobescu, că prea îi place să leviteze pe lângă teren!

Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.