Să (ne) râdem de un Ou(atu)!

Demult nu am văzut un clip atât de fără cap făcut cum e cel al lui Cezar Ouatu, care, cică, ne va reprezenta la Eurovision. De fapt, doar prin anii ’90 se mai îmbulzeau pe Atomic tot soiul de producții filmate parcă din mână, cu o cameră de nuntarăși, pe plaje și cu fetițe cu părul făcut codițe. 😀 Mai ține cineva minte Valahia, cu Banana, pe simpaticii de altfel băieți de la 3 Sud Est, îmbrăcați în haine de plastic transparent, ori pe fetele de la Andre, cu fundițele lor și cu „lasă-mă, papa, la mare„? No, cam așa e clipul ăsta!

[tube] http://www.youtube.com/watch?v=MpEkUQUmmrM [/tube]

Nu zic că omul nu are voce și nici nu vreau să impun cuiva părerea mea. Fiecare e liber să aprecieze sau să critice cum vrea, ce vrea. Însă aș fi curios cât a costat superproducția asta. Nu de alta, dar TVR a demonstrat de-a lungul timpul că știe să arunce grămada de bani publici pe tot felul de realizări care nici măcar în arhiva instituției nu cred că au fost păstrate. Ce să mai vorbim de mentalul colectiv!

P.S. Remarcați, vă rog, plasarea de produse din videoclip. Mă refer nu la reclama evidentă de la început, cu firma care deține aerodromul unde se îmbracă 😉 al nostru cântăreț, ci la competiția de pe autostradă dintre un Mercedes și un BMW, câștigată – evident – de mașina cu șofer cu fular roz.

Fără categorie

4 Comments

 1. La cati bani risipeste TVR-ul mai bine nu filmau scena cu masinile pe autostrada Soarelui. Puteau la fel de bine sa construiasca o portiune doar pentru ei… ca bani aveau suficienti!

  In alta ordine de idei, iti recomand link-ul asta – http://www.mirror.co.uk/tv/tv-previews/eurovision-2013-preview-romania-entry-1862201#ixzz2S3waUTd5
  din care extrag urmatorul paragraf: „Cezar squeezes out the start like an overwrought restaurant singer before launching into a falsetto that could crack glasses.”

  Stiu britanicii ce stiu! Pana la urma de la ei a plecat The Beatles. Desi, daca stau bine sa ma gandesc, tot ei le-au dat si pe celebrele… Spice Girls.

  Tot cetatenii de dincolo de Canalul Manecii pariaza pe Spania ca viitoare castigatoare a Eurovisionului.

  http://www.youtube.com/watch?v=Q5m8aCZSvws – asta e melodia si videoclipul! O lectie de cum se filmeaza si produce un videoclip.

 2. Asa suntem noi, un popor de perdanti, fara Oua de Pasti….tipul e evident ca le-a ciocnit in anii anteriori :)) scuza-mi rautatea

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.