Guest post: EXCLUSIV Adi Ciucuriţă – Laci Lazar a părăsit echipa de baschet a CSM Oradea

Laci Lazar CSM Oradea (foto csm-oradea.ro)

Laszlo Lazar, jucătorul care a evoluat la CSM Oradea încă de la înfiinţare, a semnat cu echipa maghiară Jaszbereny. Pivotul în vârstă de 25 de ani şi-a petrecut întreaga carieră în oraşul natal. El a fost descoperit de profesorul Dragoş Oprea, de la Liceul Sportiv Bihorul. Lazar a decis să părăsească CSM Oradea din dorinţa de a prinde mai multe minute la o altă echipă, după ce în sezonul care s-a încheiat recent a avut o medie de 3,3 puncte, 2 recuperări şi 0,6 capace în nouă minute pe meci.

Formaţia maghiară pentru care a semnat Lazar a încheiat al doilea sezon în prima ligă din ţara vecină, după ce în primul an s-a salvat de la retrogradare în ultimul moment. În al doilea sezon, maghiarii au contat pe orădeanul Rolland Torok, împrumutat de la CSM Oradea, şi pe Milos Markovic, fostul jucător al echipei pregătite de Cristi Achim, şi au terminat pe locul cinci în clasament.

Odată cu plecarea lui Laszlo Lazar de la CSM şi neprelungirea contractului cu Sasha Topcov, orădenii au rămas cu doar doi pivoţi în lot: Rolland Torok, revenit după împrumut în Ungaria, şi Andrei Ciordaş.

Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.