Ciocolată în flăcări

Oamenii din zonă fac haz de necaz şi spun că singurul efect negativ al incendiului de duminică, de la fabrica de ciocolată din Beiuş, este că s-a dublat şomajul în zonă.

Fabrica de ciocolată e undeva , la ieşirea din Beiuş spre Stâna de Vale. Investise în ea un belgian, care dădea de lucru unui număr de 70 de oameni. Nimeni nu ştie de unde a pornit incendiul, dar a ars toată hala inaugurată acum vreo 7 ani şi birourile. Cea nouă a rămas în picioare. Poate că patronul era asigurat. Poate că focul a izbucnit accidental ori poate că a fost, ciudată expresie – pentru care m-ar înjura un dăştept cu aere de jurnalist -, o mână criminală. Va stabili ancheta ce s-a întâmplat.

Până la urmă, cei mai afectaţi sînt angajaţii. Fratelo, care făcea pe şoferul când am mers să fotografiez locul, făcea un calcul şi, punând la socoteală familiile celor rămaşi, momentan sau definitiv, fără obiectul muncii, ies vreo 200-300 de oameni „arşi” de incendiul de la fabrica de ciocolată.

incendiu fabrica de ciocolata Beius 1 incendiu fabrica de ciocolata Beius 6 incendiu fabrica de ciocolata Beius 5 incendiu fabrica de ciocolata Beius 4 incendiu fabrica de ciocolata Beius 3 incendiu fabrica de ciocolata Beius 2 incendiu fabrica de ciocolata Beius 7

Pe când fotografiam, am observat că focul continua să ardă printre dărâmături.

Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.