Many, omul de zăpadă de pe bar

Abia au apucat să cadă primii fulgi prin Oradea, şi ăia anemici de tot, că am avut parte de primul om de zăpadă din această iarnă. Primul şi ultimul; nu de alta, dar a costat 50 de lei, la promoţie 😉 , şi e garantat să dureze cel puţin trei-patru ierni. Fără să se topească, dar cu condiţia să nu cadă de pe barul pe care l-am cocoţat la salonul Neiuţei mele.

many om de zapada1

Să facem prezentările! Tipul cu morcov în loc de nas e Many, omuleţul de zăpadă pe care l-am cumpărat din Jysk, vineri seara. Adevărul e Neia mi-a zis să-l aleg pe care îl vreau şi pe el mi-a căzut ochii. Era la fel ca şi ceilalţi vreo 30 de moşi crăciuni şi oameni de zăpadă, aşa că nu pot pune întâlnirea noastră decât pe seama destinului. 😀

L-am botezat după numele mamutului din Ice Age, cel mai fain film cu, de şi despre iarnă. Mă rog, una mai lungă, dar tot iarnă se numeşte. 😉 Şi e şi el, omul nostru de zăpadă, un personaj al iernii. Printre cele mai importante personaje, de fapt.

Chiar dacă în salon e cald şi bine, a primit sarcina să fie în ton cu moda – adică să-şi păstreze fularul la gât, pălăria pe cap şi bocancii în picioare – şi să le ureze Crăciun Fericit (e adevărat, în engleză, că aşa au ales producătorii să-i scrie pe pancarta pe care o poartă mândru) tuturor care trec pe acolo. În schimb, fetele îl vor trata cu muzică, răsete şi companie de dimineaţa până seara târziu. Iar noi o să-i punem şi nişte lumini de sărbătoare, beteală şi moşuleţi, ca să nu se simtă singur noaptea.

Că aşa e de sărbători!

Fără categorie

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.