Many, omul de zăpadă de pe bar

Abia au apucat să cadă primii fulgi prin Oradea, şi ăia anemici de tot, că am avut parte de omul de zăpadă – primul din această iarnă. Primul şi ultimul; nu de alta, dar a costat 50 de lei, la promoţie 😉 , şi e garantat să dureze cel puţin trei-patru ierni. Fără să se topească, dar cu condiţia să nu cadă de pe barul pe care l-am cocoţat la salonul Neiuţei mele.

Să facem prezentările! Tipul cu morcov în loc de nas e Many, omul de zăpadă pe care l-am cumpărat din Jysk, vineri seara. Adevărul e Neia mi-a zis să-l aleg pe care îl vreau şi pe el mi-a căzut ochii. Era la fel ca şi ceilalţi vreo 30 de moşi crăciuni şi oameni de zăpadă, aşa că nu pot pune întâlnirea noastră decât pe seama destinului. 😀

L-am botezat după numele mamutului din Ice Age, cel mai fain film cu, de şi despre iarnă. Mă rog, una mai lungă, dar tot iarnă se numeşte. 😉 Şi e şi el, omul nostru de zăpadă, un personaj al iernii. Printre cele mai importante personaje, de fapt.

Chiar dacă în salon e cald şi bine, a primit sarcina să fie în ton cu moda – adică să-şi păstreze fularul la gât, pălăria pe cap şi bocancii în picioare – şi să le ureze Crăciun Fericit (e adevărat, în engleză, că aşa au ales producătorii să-i scrie pe pancarta pe care o poartă mândru) tuturor care trec pe acolo. În schimb, fetele îl vor trata cu muzică, răsete şi companie de dimineaţa până seara târziu. Iar noi o să-i punem şi nişte lumini de sărbătoare, beteală şi moşuleţi, ca să nu se simtă singur noaptea.

Că aşa e de sărbători!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.