La filmare – bradul de Crăciun a fost adus în Oradea

Vechile obiceiuri nu se uită prea uşor. O spune un actual editor, fost ani buni producător şi şi mai mulţi ani reporter de eveniment. Adică pe acel domeniu al presei care presupune alergătură cât cuprinde, decizii luate pe moment, trezirea în toiul nopţii şi capacitatea de a lua sincroane, de a filma, de a monta ori toate la un loc, dacă e cazul.

Şi azi, când m-am aşezat la casa mea şi la biroul meu, mai simt virusul terenului făcându-şi simţită prezenţa. Mai ales când lângă mine se petrece vreun eveniment – ca şi câinele lui Pavlov 😉 , devin foarte interesat când văd girofaruri ori când aud sirenele pompierilor, poliţiei sau ambulanţei. Nu contează cât de important e – contează că se întâmplă ceva. Atunci pun mâna pe telefon şi fotografiez/filmez sau sun să aflu informaţii.

Aşa am făcut şi în dimineaţa asta, când, în drum spre serviciu, am dat peste coloana care aducea bradul de Crăciun în centrul Oradei. Ştiu că unii vor spune: „Şi?” Drept e că nu am avut în faţă maxi-, hecta-, gigaevenimentul. Dar am filmat şi am fotografiat. Defect profesional. 😀

În concluzie, nu mai e mult până la Crăciun! 🙂

P.S. Mai multe detalii despre bradul orădenilor aflaţi aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.