4 site-uri de interes pentru manageri

Pentru a-şi conduce cât mai bine afacerea şi pentru a fi un manager bun, un administrator de companie trebuie să fie întotdeauna la curent cu noutăţile din domeniul său. De asemenea, el trebuie să aibă în vedere toate site-urile care îi pot oferi informaţii relevante şi care îl pot ajuta să devină din ce în ce mai bun.

Întrucât un manager trebuie să se ocupe atât de conducerea afacerii sale, de relaţiile cu autorităţile, cât şi de fiecare departament al companiei este necesar ca el să se informeze şi despre cum poate face ca angajaţii săi să fie mulţumiţi şi să lucreze în continuare cu aceeaşi determinare.

Iată care sunt site-urile de interes pentru manageri:

1. Site-uri ale companiilor care îşi pun la dispoziţie serviciile

Pentru managerii care urmăresc externalizarea anumitor departamente este extrem de importantă găsirea site-urilor unor companii ce îşi pun la dispoziţie serviciile. Astfel, un administrator are ocazia să consulte online lista serviciilor şi să găsească toate informaţiile de care are nevoie. Se pare că în topul celor mai căutate servicii externe sunt cele de contabilitate şi de resurse umane. Cei mai mulţi preferă să le plătească lunar decât să aibă un om angajat cu normă full-time. Apoi, tot în top se află şi serviciile de colectare a deşeurilor. Managerii companiilor ştiu că aceasta trebuie să se desfăşoare în condiţiile impuse de lege. De exemplu, despre colectarea deşeurilor periculoase orice manager poate afla mai multe accesând https://www.greenglobal.ro/colectare-deseuri-periculoase/, site-ul unei companii care deţine autorizatie de mediu şi care are experienţă în domeniu încă din 2012!

2. Site-uri care oferă detalii despre beneficii pentru angajaţi

De asemenea, managerii sunt interesaţi de site-urile care le oferă informaţii despre ce beneficii îşi doresc angajaţii. Ei consultă aceste website-uri, întrucât îşi doresc să îşi păstreze angajaţii mulţumiţi şi să le vină în ajutor. Se pare că tot mai mulţi angajaţi îşi doresc să nu aibă o listă definită de beneficii, ci preferă să şi-o construiască singuri, în funcţie de nevoi. De exemplu, foarte mulţi salariaţi sunt interesaţi să îşi deconteze vacanţele, să primească bonuri mai multe de sărbători sau chiar să meargă la stomatolog. Cei care sunt interesaţi de preţurile şi serviciile unui cabinet stomaologic bun, pot intra aici şi vor găsi tot ce îi interesează. Mai mult, pentru a forma echipe unite, managerii pot organiza teambuilding-uri. În acest scop, ei pot căuta locaţii inedite, precum Pensiunea Cherhana din Delta Dunării.

3. Site-urile cu informaţii legislative

Managerii mai sunt interesaţi şi de site-urile care le oferă informaţii despre legislaţia în vigoare. Astfel, unii intră să vadă ce documente trebuie să aibă la ei pentru a le depune când fac schimbări în companie, alţii citesc despre ultimele noutăţi apărute, fiecare în funcţie de propriul interes. În orice caz, administratorii de firme preferă să intre pe site-urile instituţiilor publice pentru a se informa şi nu să meargă pentru a pierde ore în şir la ghişee.

4. Site-urile concurenţei

Nu în ultimul rând, administratorii de companii consultă tot timpul site-urile firmelor concurente. Ei fac acest lucru pentru a nu rămâne în urmă cu nimic, dar şi pentru a se asigura că afacerea pe care o conduc aduce un plus de valoare clienţilor. Mai mult, analiza concurenţei este foarte utilă în procesul de marketing şi de optimizare a propriului site.

Prin urmare, managerii accesează site-uri care îşi pun la dispoziţie serviciile, site-uri care oferă detalii despre beneficiile pentru angajaţi, site-uri cu informaţii legislative, precum şi site-urile firmelor concurente!

(ACEASTĂ POSTARE ESTE UN ADVERTORIAL)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.