De ce să citești horoscopul săptămânal?

De fiecare dată când ne pregătim să citim ceva, avem deja un scop în minte pentru acea acțiune. Citești acest articol, de exemplu, pentru că vrei să te informezi cu privire la horoscopul săptămânal, deci ai intenția de a afla mai multe despre acest subiect.

În cazul horoscopului săptămânal, probabil cochetezi cu acest subiect din următoarele motive:

  • Vrei să fii în gardă cu orice tip de evenimente s-ar putea ivi
  • Îți place să vezi ceva scris pentru tine (adică pentru zodia ta)
  • Vrei să știi la ce să te aștepți din relația cu celelalte zodii din viața ta

Probabil ai, la rândul tău, numeroase alte motive pentru care horoscopul săptămânal este important. De unde știi, însă, că citești ceea ce trebuie?

Cât de probabil este să citești un horoscop săptămânal de calitate?

Destul de improbabil.

Gândește-te că într-o proporție covârșitoare, horoscoapele săptămânale beneficiază de o mică rubrică într-un colț de ziar sau pe o pagină online a unei reviste. Nu poate fi vorba, în aceste cazuri, de un horoscop scris de o persoană avizată, ci cel mai probabil este vorba de un redactor care are niște cunoștințe vagi despre astrologie sau care preia informații din alte surse și le folosește în această manieră.

Pentru a citi un horoscop săptămânal de calitate, trebuie să se întrunească măcar câteva condiții de bază:

  • Horoscopul săptămânal trebuie să fie scris, obligatoriu, de un astrolog profesionist acreditat
  • Horoscopul să fie pus într-un spațiu cu domenii conexe astrologiei, nu să facă notă discordantă alături de secțiunea de bancuri și vremea, pe scurt
  • Horoscopul săptămânal, spre deosebire de cel zilnic, trebuie să fie mult mai complex și să acopere o întreagă săptămână pentru nativii din fiecare zodie

Dacă aceste condiții minime sunt întrunite, atunci ai depistat probabil un horoscop de calitate, pe care îl poți citi cu încredere săptămână de săptămână.

Ce poți afla dintr-un horoscop săptămânal scris de un profesionist?

În primul rând, cei care citesc regulat horoscopul săptămânal știu că acesta are la bază un principiu simplu: astrele predispun, nu dispun.

Ce înseamnă acest lucru?

Predispunerea înseamnă, exact ca în genetică, faptul că ești pasibil de a face o acțiune sau de a ți se întâmpla un eveniment. Faptul că astrele nu dispun înseamnă ceva foarte simplu: chiar dacă ți se trasează ceva pentru săptămâna în curs, asta nu înseamnă că ți se va întâmpla întocmai. Decizia este în mâinile tale, ce faci cu informația este la latitudinea ta.

Dacă vrei o sursă sigură, atunci Zenivers.ro te poate ajuta să înțelegi mai bine care este treaba cu astrologia, cum te ajută horoscopul săptămânal și ce poți face pentru a avea întotdeauna o săptămână cât mai bună.

Accesează zenivers.ro și fii mereu informat!

(ACEASTĂ POSTARE ESTE UN ADVERTORIAL)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.