5 cadouri perfecte pentru angajaţi cu ocazia sosirii lui Moş Crăciun

Toamna lungă şi plină de zile de muncă pare că epuizează angajaţii ce abia aşteaptă magia sărbătorilor de iarnă, ce le aduce bucurie în suflete şi o mulţime de cadouri încântătoare. Pentru ca un business să prospere cu adevărat, un patron nu trebuie să uite deloc că de Crăciun angajaţii săi trebuie să se simtă răsplătiţi, apreciaţi pentru munca depusă pentru companie.

Cele mai interesante şi mai râvnite cadouri de către angajaţi sunt cele care reuşesc să le aducă o îmbunătăţire a vieţii la birou, chiar să le stimuleze papilele gustative într-un mod inedit, să îi transporte pe meleaguri însorite, departe de frigul tot mai prezent în anotimpul rece ce se instalează în această perioadă în ţară.

Iată 5 cadouri pe care un patron le poate oferi angajaţilor săi:

1. Coşurile cadou reprezintă o opţiune practică, care nu pune la mare încercare bugetul firmei. Pline de bomboane dulci, de fursecuri şi prăjituri aromate, asezonate cu o sticlă bună de vin sau un pachet de cafea, ambalate frumos şi elegant, coşurile cadou vor surprinde pozitiv şi îi vor încânta pe toţi.

2. Pentru că lumea business este una diferită de cea de familie, cadourile oferite nu pot fi personale, cu tentă religioasă sau politică, nici măcar amuzante. Foarte des oferite de către firme angajaţilor lor sunt agendele, usor de găsit pe site-ul https://www.absolutoffice.ro/categorie/produse-din-hartie/agende/ chiar şi pentru anul 2018! Agenda este un cadou personalizat, care poate demonstra apartenenţa la firmă şi la colectivul acesteia.

3. Un bonus la salariu, o primă interesantă pot face să zâmbească de emoţie orice angajat, aşa că patronii nu trebuie să elimine această idee de cadou de Crăciun. Uneori se întâmplă ca o companie să ofere daruri neinspirate, obiecte care nu sunt folositoare nimănui, aşa că devine o idee bună o sumă de bani în plus la salariu, pe care angajatul să o poată folosi la orice îşi doreşte.

4. Cei care lucrează în condiţii improprii, care au nemulţumiri legate de condiţiile igienico-sanitare, de apa nepotabilă, de atmosfera de lucru apăsătoare sau de mediul ambiental, ar putea fi răsplătiţi cu un cadou inedit, care să le facă mai uşoară reîntoarcerea la muncă, după sărbători. În acest sens, la CLACK găseşti dedurizator pentru apă, pentru a le oferi salariaţilor tăi o apă de calitate şi, implicit, condiţii mai bune de lucru. În plus, o reamenajare sau o schimbare de locaţie ar aduce un suflu nou echipei!

5. O ieşire departe de cotidianul stresant este de multe ori cel mai interesant cadou pe care un individ îl poate primi de la locul de muncă. Tot mai des în ultima vreme s-a observat dorinţa angajatorilor de a le oferi relaxarea mult dorită, punându-le la dispoziţie bilete către ţinuturi îndepartate, mai ales celor care s-au remarcat printr-o muncă susţinută şi performanţă la birou.

Aşadar, ideile de cadouri destinate sărbătorilor de iarnă pot fi numeroase şi în cazul unei firme ce îşi doreşte angajaţi mulţumiţi şi recompensaţi pentru munca depusă de-a lungul întregului an. Cu puţină ambiţie, hotărâre, dar şi cu imaginaţie şi creativitate, magia de Crăciun poate fi găsită şi la birou.

(ACEASTĂ POSTARE ESTE UN ADVERTORIAL)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.