Oradea, promovată de ambasadorul Statelor Unite la Bucureşti

E adevărat că Oradea se schimbă şi o face în bine. Mie-mi place cum s-a transformat oraşul meu adoptiv în ultimii ani. 🙂 Nu stau să trec în revistă lucrările şi investiţiile făcute – prietenul Google poate da o mână de ajutor oricărui curios.

Oraşul este şi promovat tot mai puternic ca destinaţie turistică. Cu haştagul #visitoradea au fost realizate clipuri mişto, dintre care cele ale „fraţilor” de la The Brothers M sunt supermeseriaşe. 🙂

Dar cum e când vine un ambasador şi face promovare video pentru oraşul tău? Şi nu orice diplomat, cu tocmai de cel al ţării cu zeci de stele şi dungi în drapel. Statele Unite, exact. 😀

Clipul în care Hans Klemm îi îmbie pe toţi să vină în Oradea…

…a fost postat miercuri după-amiaza pe pagina de Facebook a ambasadei SUA la Bucureşti şi mi-a fost semnalat de producătorul general de la Digi24 Oradea, Bogdan Băcilă – mersi, Bogdan!

https://www.facebook.com/bucharest.usembassy/videos/10159757958625454/

Să ne înţelegem: realizarea tehnică şi cea artistică nu mă dau pe spate, ba chiar zic că e cam din the topor. În plus, şeful Ambasadei SUA a venit discret în Oradea, iar noi, jurnaliştii, am aflat de vizita lui dintr-un comunicat de presă trimis spre seară.

Dar… aş fi cârcotaşul ăl suprem dacă aş veni cu multe critici. 🙂 (Paranteză: adică eu m-aş mai lega de partea tehnică dacă Dragoş Bucur sau Cabral s-ar filma cu telefonul mobil şi ar zice: „Citiţi adilabos.ro!”????)

Totuşi, c’mon, e ditamai ambasadorul Klemm care le transmite turiştilor all over the world: „Vă rog să vizitaţi Oradea!” Şi o face cu argumente.

Nice, ha? 😉

P.S. Din câte am văzut pe contul de Facebook, ambasadorul Klemm obişnuieşte să-şi prezinte video călătoriile prin România şi să-i invite şi pe alţii să devină turişti pe aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.