Melodia-”baterie” din reclama Vodafone

Enervante când opresc filme sau emisiuni, dar aducătoare de bani, reclamele mai au un rol: din când în când îmi descoperă câte o melodie mişto. Am o listă întreagă,, iar ultima trecută pe ea e Sigma ft Paloma Faith – Changing. O foloseşte Vodafone în campaniaMaking friendsşi o găsiţi pe youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=oAeotgCHL3E

Are un ritm ce te încarcă de parcă te-ai conecta la sursa de energie a unui baton superproteic. 😀 V-o recomand. Iar după ce o ascultaţi ziceţi-mi că nu vă simţiţi un mic Duracell. Aţi cam muta nişte munţi, ai? Indiferent că aveţi 20, 30 sau chiar 40 de ani. 😉

E cam „veche” piesa – lansată în 2014 – dar eu abia acum am aflat de ea, din reclama „telefoniştilor roşii”. (Dăştept cel de s-a gândit să o folosească drept coloană sonoră.)

În plus, cântăreaţa – Paloma Faith – are o voce supertare care îmi aminteşte de Amy Winehouse. (De ascultat şi „Only Love Can Hurt Like This”, tot Paloma Faith.)

Sigma sunt, de fapt, doi tipi – producători şi DJ – care au scos „baterii” muzicale pe bandă rulandă, cu tot felul de cântăreţi. Daţi o căutare pe youtube şi vă încărcaţi 🙂 singuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.