Profesioniștii în turism medical și termal se întâlnesc la o conferință europeană, în Italia. Va fi lansată varianta medicală a booking.com, cu ofertele a 120.000 de clinici și doctori

Peste 100 de operatori specializați în turism medical și termal vor fi prezenți la a treia ediție a Târgului European de Turism Medical și B2B – EMT 2019 organizată pe 25 și 26 noiembrie 2019, la Abano Terme, lângă Padova. Participanții vin in mai multe țări europene – printre care Italia, Germania, Austria, Franța, Norvegia sau Rusia, dar și din Orientul Mijlociu, China ori India. Ei se vor putea întâlni cu reprezentanți ai unor hoteluri, clinici și centre din domeniile Thermae & Wellness, Prevenire și Tratament.

Și România ”crește” pe harta turismului medical și este o destinație tot mai cerută de către italieni. Aceștia solicită efectuarea la noi în țară a diferitelor tratamente medicale – doar se știe că intervențiile stomatologice, de exemplu, sunt mai ieftine decât în Peninsulă.

Detaliile EMT 2019 au fost puse la punct de profesioniștii worldfineselections.com, o platformă online dedicată turismului experimental și scoaterii în evidență a lucrurilor aparte oferite de fiecare țară.  

bookingsmed.com permite rezervarea online a unor tratamente la clinici din toată lumea

O versiune medicală a celebrului booking.com va fi lansată cu ocazia celei de-a treia ediții a Târgului European de Turism Medical. bookingsmed.com va fi o platformă care va conține ofertele de tratament și datele de contact ale aproximativ 120.000 de clinici și specialiști în domeniul medical din Italia, Ucraina sau India. În următorii trei ani, se așteaptă ca numărul acestora să ajungă la 500.000.

Cei care au gândit acest proiect l-au prezentat drept un instrument simplu prin care agențiile din întreaga lume care se ocupă de turismul medical pot rezerva online tratamente la prețuri reduse. Și aceasta pentru că platforma este conectată la o rețea de agenții de turism din mai multe țări.

Cum poate fi utilizat bookingsmed.com?

Modul de operare al unei astfel de platforme de servicii medicale seamănă cu cel prin care ne rezervăm o cameră la un hotel prin intermediul cunoscutului booking.com.

Cu alte cuvinte: dacă tu, ca pacient, cauți o clinică, un medic, un spital care oferă tratament sau servicii medicale de care ai nevoie, sunt două variante. Ambele includ bookingsmed.com.

  • Prima este să frunzărești personal ofertele medicale disponibile pe platformă și să rezervi online tratamentul.
  • A doua este să apelezi la o agenție de turism medical care este conectată cu bookingsmed.com. Astfel, îți oferă variantele cele mai bune și ieftine pentru ceea ce cauți.

Așadar, bookingsmed.com funcționează atât ca un portal B2B (business-to-business) – unde înțelegerile se pot face între clinici, medici ori spitale, pe de o parte, și agențiile de turism medical, pe de altă parte, cât și ca un adevărat magazin online (B2C), de unde clienții își aleg ”produsele”, adică tratamentele dorite.

Platforma va fi accesibilă în limba engleză, dar informațiile sunt traduse automat în alte 72 de limbi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.