Toamna la piscină, cu reduceri și cadouri

Dacă ar fi să-i întreb pe cei de-o vârstă cu mine (suntem tineri, de asta vă asigur, chiar dacă mai simțim câte o durere la șale sau la umeri 😉 ) la ce se gândesc când le zic de filmele copilăriei, 99% vor răspunde… ”Dallas”. Exact, serialul despre familia Ewing, cu ranch-ul acela cât jumătate din extravilanul Oradei, cu o casă cât două duplexuri și cu Mercedesul lui JR parcat lângă piscină. Da, da, piscina aia pe care o consideram etalon al bogăției, al stilului luxos de viață de dincolo de ocean. Când noi aveam apă rece cu țârâita, ei înotau în zeci de metri cubi de lichid.

Mai aproape de noi în timp, ajungem la filmele adolescenței, din care nu avem cum exclude Beverly Hills 90210, unde gașca lui Brandon, Dylan and co. își petrecea după-amiezile pe șezlongurile de lângă piscinele din L.A. Eram mulți care visam la o astfel de viață. Din nou, bazinele cu apă albastră 🙂 ne atrăgeau atenția și reprezentau dovada unei vieți nu lipsite de griji, dar cel puțin relaxantă în unele momente ale sale.

Au trecut anii și piscinele au devenit o obișnuință pentru noi. Norocul nostru că locuim într-o țară binecuvântată cu apa caldă din adâncuri și unde mai că nu există pensiune fără piscină. Așa că ne-am obișnuit să stăm câte un week-end lângă bazine. Să înotăm relaxați și să povestim cu prietenii, lângă un pahar cu lichid rece.

Dar nu doar la piscine din stațiuni sau orașe avem parte de peisaje ”americane” întipărite în memoria noastră. Unii chiar și-au amenajat în curtea casei o mică/mai puțin mică piscină. 🙂 E adevărat, nu e o opțiune ieftină, dar nici nu înseamnă că te lasă cu contul gol.

Oferta de sezon: calitate, plată în rate și cadouri

Mai ales dacă sunteți atenți, chibzuiți ori pricepuți și apelați la firme care pun accent pe calitate și oferă prețuri decente. Și care mai vin și cu promoții și posibilitatea de plată în rate în afara sezonului regulat. Așa procedează specialiștii de la Pool Control, care, învățând de la înțelepții din vechime, ne demonstrează că omul cu cap își face piscină toamna.

Așa că au o ofertă pentru această perioadă a frunzelor ruginii. Cei care aleg acum o piscină de la Pool Control beneficiază de:

  • Reducere de 10% din valoarea contractului – câștigă clientul și, de ce să nu recunoaștem, câștigă și firma (e sezonul în care furnizorii acordă discounturi la anumite echipamente)
  • Plata în rate până la primăvară
  • Asistență sporită și instalare rapidă
  • Și, neapărat, niște cadouri la alegere – gratuit, cum ar veni 😉 : două proiectoare subacvatice cu leduri albe sau o scară de inox sau 2 (două) luni de service gratuit. Sună bine, nu?

Ce e sigur este faptul că piscinele pot fi amenajate chiar și în această perioadă de extra-sezon, fără să se facă vreun compromis în ceea ce privește calitatea. Clienții se pot bucura de relaxare în bazinele dotate cu un sistem care încălzește apa până la 40 de grade.

Calitate fără compromisuri și prețuri de bun simț

E bine să știți că nici nu contează cum e împărțită curtea și ce lungime X lățime are aceasta. Pool Control realizează orice dimensiune și formă de piscină, după cum își dorește clientul. Ceea ce vă cam pune la lucru imaginația, nu-i așa? 😀

Iar ca să vă dovedesc că prețurile sunt ajustate pe buzunarul românului mediu, iată niște exemple:

  • O piscină lungă de 4 metri, lată de 2 metri și adâncă de 1,2 metri, realizată din polipropilenă, plus sistem de filtrare a apei costă 3351 de euro+TVA
  • Dacă vreți una de 6 metri lungime, 3 metri lățime și în care apa să vă ajungă până la piept, prețul e de 5117 euro+TVA
  • Iar una pe placul meu, adică 8m x 3m x 1,5m, e sub 6.000 de euro+TVA

La toate aceste prețuri se aplică discountul de 10% oferit acum de Pool Control.

O fi toamnă afară, dar temperaturile ce sar bine de 20 de grade ne arată că încă merge o relaxare în piscină. Iar dacă e proprie și personală, cu atât mai bine. De aceea, vă recomand o discuție cu cei Pool Control. Oamenii sunt profesioniști și oferă produse și servicii de calitate.

Iar dacă sunteți mulțumit și le spuneți și altora, cu atât mai bine. Asta înseamnă ca lucrurile bune, realizate profesionist, să fie cunoscute de mai multe persoane și toată lumea are de câștigat. 😉

Cine este Pool Control

Pool Control este una dintre cele mai bine cotate firme de pe piață, cu o experiență de mai bine de 17 ani în domeniul construcțiilor de piscine din polipropilenă și beton armat, placate cu mozaic din sticlă. Compania are echipe de profesioniști, ingineri și tehnicieni, cu o experiență consistentă în ceea ce privește tehnologia piscinelor de înaltă calitate.

Pool Control lucrează cu produse de la cei mai apreciați furnizori internaționali cum ar fi Fluidra – Astral Pool, PEMU Plastics Plc., Friendly Water, Pontaqua, Albixon ori Aluproduct.

Pool Control este membru fondator al Asociației Patronale Piscine și Welness APPW și reprezentanții zonali ai Santer Hidrostyle, importator exclusiv pentru brandul Caldera Spas – care este în top 10 branduri de căzi cu hidromasaj din lume.

Mai multe detalii despre serviciile, produsele și ofertele Pool Control puteți afla pe siteul pool-control.ro ori la numărul de telefon 0721/300.494.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.