Furtună la finalul meciului „tricolorilor” cu Belgia și cântecul suporterilor de după înfrângere

Am băut apă cu bule în loc de bere, pe motiv de… volan. 🙂 Dar asta chiar nu e o problemă la mine. Dar am mâncat papricaș de pui, una dintre mâncărurile mele preferate. Și a fost bine gătită.

Mi-am pus ochelarii, pe motiv că de la masa noastră mai erau vreo 5 metri până la dreptunghiul pe care rulau imagini de la Köln și trebuia să văd fază cu fază tot ce se întâmpla în meciul nostru 😊 cu Belgia.

Mi-au scăpat câteva înjurături – e singura chestie violentă pe care o fac în momente de tensiune, dar care mi-a adus niște atenționări discrete din partea doamnei mele. 😉

La final m-am resemnat. Meciul a fost fain, jucătorii lui Edi Iordănescu au pierdut, dar șanse mai sunt. Am terminat ultimul pahar cu apă și m-am pus repede în buzunar telefonul după ce am citit mesajul RO-Alert de furtună venit imediat după fluierul de final. Am vrut să stăm sub umbrela suficient de mare încât să adăpostească vreo 20 de persoane. Însă rafalele de vânt și ploaia în aversă ne-au făcut să ne răzgândim. Așa că am alergat cu toții spre restaurantul de lângă terasa din centrul Oradei.

A fost o furtună scurtă, care a făcut ceva pagube, mai mult printre sticlele și paharele aruncate de pe mese. Între timp, în restaurantul devenit neîncăpător, niște băieți simpatici în tricouri galbene și-au strigat iubirea necondiționată față de națională. Ba chiar au și marcat cu cântece și aplauze o zi de naștere.

Semn că o înfrângere nu poate domoli susținerea românilor față de băieții care ne reprezintă în Germania. 😊 Și că voia bună nu are cum să fie oprită de o furtună și un mesaj de avertizare.

Hai, România!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.