La un pahar de suc cu bule

– Ma, pe oameni nu-i poti determina sa faca totul cum vrei tu. Ca asa sint ei. Fiecare ciupeste de ici, de colo.

– Da, ma, dar daca tot esti pus sa-i indrumi, sa-i conduci – ca de aia te pune, ca ai minte si experienta – macar sa te asculte cat de cat…Nu sa-si dea aere de vedete si sa refuze orice lucru, ascunzandu-se sub masca rebelului – un fel de Zorro, care lupta pentru dreptate si crede ca asa i-o trage firmei. Firma care de altfel il plateste mai bine decat in alta parte si pana acum nu i-a atins nici un fir de par. Ca daca ar pleca altundeva, nu stiu daca ar primi salariul asta, pentru cat stie.

– Stii cum e chestia cu bunul simt, nu?

– Mda, dar aici e sustinut si are un loc caldut. Nu face decat ce vrea, cu cravata de jugulara. Or, noi nu ne permitem sa lucram doar asa…personal redus. Meseria asta cere si sacrificii si nu cred ca l-a pus cineva sa-si incalce principiile pe care cica le are.

– Bai, bunul simt ori te nasti cu el, ori nu-l ai…Asta e. Eu am alte metode sa-i fac sa ma asculte, dar penalizari nu le dau.

– Am crezut ca e de treaba.

– Astia ti-o trag mai repede 🙂

– Am incercat cu referate, dar dracu’ le baga in seama!

– Ha ha, si crezi ca o sa le bage cineva? Poate in cur….

– Am zis ca nu are rost sa ma enervez. Nesimtirea e cunoscuta… De aia nu merita sa stai in zona. Pute a vedeta si ma intoxic.

– Lasa, ma…. Fii atent ce a facut bebe…

Si discutia a continuat mult mai placut. Asa cum ar trebui sa fie orice discutie intre frati. Despre familie, copii, lucruri frumoase, nu sa-si spuna tampeniile de care se ciocnesc in fiecare zi.

Fără categorie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.