Noua sigla TTV

In avanpremiera mondiala 😉 vedeti aici noua sigla a TTV. Pentru cine e interesant. Ceilalti ma pot injura… in continuare.

P.S. De cand va fi folosita, nu prea stiu. Are nevoie de cateva aprobari.

sigla noua TTV

Fără categorie

  1. trebuia si negru, de la cati nervi am avut eu pana azi…ca norocul ca au intrat banii si mi-am mai putut lichida din datorii. dar cam tot posteriorul gol se cheama ca sint.

  2. pt. rrompetrol tv: vezi ca este o televiziune locala care recicleaza tot ce da afara televiziunea transilvania -TTV…poate acolo se dau mai repede …

  3. Daca incepi sa compari televiziunile locale intre ele e nasol. Si asta pentru ca peste tot situatia e cam la fel de maro. Si la altii salariile sint mici, poate mai mici, si la altii se practica futaiul nemeritat si promovarea pe nemerite, poate mai abitir. Dar, crede-ma, la noi – cel putin oamenii care ma intereseaza direct – se munceste, nu se beleste. De ceilalti nu spun nimic, ca nu ma priveste si nu e treaba mea.
    La chestia cu reciclatul, nu ai nimerit-o. Uita-te putin in jur. Au fost oameni care au plecat de la noi, ne-au injurat de mama focului, ne-au bagat, ne-au scos si ghici cine i-a reprimit cu bratele deschise? Si aici nu ma refer la Vlad Sturz, singurul pentru care am motive sa ma bucur ca a revenit la baza.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.