Noua sigla TTV

In avanpremiera mondiala 😉 vedeti aici noua sigla a TTV. Pentru cine e interesant. Ceilalti ma pot injura… in continuare.

P.S. De cand va fi folosita, nu prea stiu. Are nevoie de cateva aprobari.

sigla noua TTV

Fără categorie

6 Comments

  1. e foarte faina sigla asta.cu o singura precizare:ar trebui sa contina si culoarea maro…asa, ca situatia din televiziunea in care primesti salariul pe decembrie in…februarie!!
    :))

  2. trebuia si negru, de la cati nervi am avut eu pana azi…ca norocul ca au intrat banii si mi-am mai putut lichida din datorii. dar cam tot posteriorul gol se cheama ca sint.

  3. pt. rrompetrol tv: vezi ca este o televiziune locala care recicleaza tot ce da afara televiziunea transilvania -TTV…poate acolo se dau mai repede …

  4. Daca incepi sa compari televiziunile locale intre ele e nasol. Si asta pentru ca peste tot situatia e cam la fel de maro. Si la altii salariile sint mici, poate mai mici, si la altii se practica futaiul nemeritat si promovarea pe nemerite, poate mai abitir. Dar, crede-ma, la noi – cel putin oamenii care ma intereseaza direct – se munceste, nu se beleste. De ceilalti nu spun nimic, ca nu ma priveste si nu e treaba mea.
    La chestia cu reciclatul, nu ai nimerit-o. Uita-te putin in jur. Au fost oameni care au plecat de la noi, ne-au injurat de mama focului, ne-au bagat, ne-au scos si ghici cine i-a reprimit cu bratele deschise? Si aici nu ma refer la Vlad Sturz, singurul pentru care am motive sa ma bucur ca a revenit la baza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.